Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μάγκι Σμιθ: To σικ sleepover με την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Ουίνδσορ

Published

on

mag 620x350.jpg

Μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, η «ντάμα» Μάγκι Σμιθ έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 89 χρόνων.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά της. «Με μεγάλη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο της Μάγκι Σμιθ», αναφέρεται σε δήλωση των γιων της.

«Εφυγε ειρηνικά από τη ζωή, στο νοσοκομείο, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου», προστίθεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται πως στο πλευρό της βρίσκονταν μέχρι το τέλος η οικογένεια και φίλοι της.

«Αφήνει πίσω δύο αγαπημένους γιους και πέντε εγγόνια, που είναι συντετριμμένοι από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και γιαγιάς τους», ανέφεραν.

Η ιδιαίτερη σχέση με την βασίλισσα Ελισάβετ

Η ηθοποιός άλλωστε είχε τιμηθεί από την Ελισάβετ με τον ανώτερο τίτλο τιμής της Βρετανίας.

Advertisement

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Express, το όνομα της Maggie Smith είχε βρεθεί στη λίστα με μια ομάδα VIP καλεσμένων που είχαν προσκληθεί σε ένα πολύ σικ sleepover με την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η αείμνηστη βασίλισσα φιλοξενούσε παραδοσιακά αυτές τις εκδηλώσεις κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου κατά την οποία διέμενε στο Κάστρο του Ουίνδσορ από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο.

Ήταν το Πάσχα του 2015

Όταν η εκλιπούσα βασίλισσα, φιλοξένησε μια ειδική εκδήλωση «dine and sleep», με τους προνομιούχους καλεσμένους να απολαμβάνουν ένα εκλεκτό γεύμα πριν διανυκτερεύσουν.

Η Dame Maggie ήταν μεταξύ των περίπου 20 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι και ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Mark Carney.

Σε προηγούμενες εκδηλώσεις έχουν παρευρεθεί και άλλοι ηθοποιοί, όπως ο Daniel Craig και η Helena Bonham Carter.

Advertisement

Οι καλεσμένοι συνήθως έφταναν για δείπνο και έβλεπαν αντικείμενα από τη βασιλική συλλογή, διανυκτέρευαν και αναχωρούσαν μετά το πρωινό. Ελισάβετε και Φίλιππος πραγματοποιούσαν ξεναγήσεις στους καλεσμένους τους στο κάστρο πριν πέσουν για ύπνο…

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο