Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Στυλ: Το λάθος jacket είναι το νέο fashion trend

Published

on

becca tapert eAfrl7A6gBs unsplash 620x350.jpg

Η θεωρία του λάθος jacket, που μας σύστησε η στυλίστρια και συγγραφέας Allison Bornstein, ανατρέπει τις παραδοσιακές αντιλήψεις για τον τρόπο που συνδυάζουμε τα ρούχα μας. Η τάση αυτή, που εξελίσσεται συνεχώς, αποδεικνύει ότι οι ανατρεπτικές επιλογές στο στυλ μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη μόδα. Ενώ η αρχική ιδέα ήταν γύρω από τα λάθος παπούτσια, που συνδυάζει ασυνήθιστα κομμάτια όπως αθλητικά σορτς με ψηλές γόβες έκανε αίσθηση, τώρα η προσοχή στρέφεται στη δημιουργία έντονων αντιθέσεων μέσω διαφορετικών επιλογών jackets.

Η θεωρία του λάθους jacket ενθαρρύνει τους λάτρεις της μόδας να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους, σπάζοντας τους κανόνες που έχουν καθορίσει τη γυναικεία ένδυση για δεκαετίες. Φανταστείτε ένα κομψό φόρεμα με παγιέτες, παραδοσιακά φορεμένο με κλασικά αξεσουάρ, να αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυάζεται με ένα σπορ αδιάβροχο.

Κατά τις επιδείξεις μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, η τάση του λάθους jacket έκανε αισθητή την παρουσία της. Στον οίκο Burberry, ένα κομψό φόρεμα με παγιέτες φορέθηκε κάτω από ένα αδιάβροχο, δημιουργώντας έναν δυναμικό αντίκτυπο που αποπνέει αυτοπεποίθηση. Αντίστοιχα, το No. 21 παρουσίασε ένα cocktail dress της δεκαετίας του ’60 κάτω από ένα παρκά, καταφέρνοντας να παντρέψει την κομψότητα με την καθημερινότητα, επιβεβαιώνοντας την τάση για ασυνήθιστους συνδυασμούς.

Στην επίδειξη της Prada, οι Miuccia Prada και Raf Simons παρέδωσαν ένα μαγευτικό θέαμα με ένα λαμπερό φόρεμα που συνδυάστηκε με ένα φωτεινό κίτρινο αδιάβροχο, μετατρέποντας τη βροχή σε μόδα. Οι σχεδιαστές αυτοί ενσωμάτωσαν το στοιχείο της έκπληξης, προσκαλώντας το κοινό να επανεξετάσει την αντίληψη που έχει για την κλασική μόδα.

Για όσους είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τη θεωρία του λάθους jacket, η διαδικασία είναι απλή. Το κλειδί είναι να αγκαλιάσετε την αντίθεση. Συνδυάστε κλασικά κομμάτια με πιο εκκεντρικά jackets, δοκιμάστε να «σπάσετε» τη σοβαρότητα ενός κομψού φορέματος με μια sporty επιλογή ή να προσθέσετε μια δόση χρώματος και χαρακτήρα με ένα jacket που ξεχωρίζει.

Advertisement

Η μόδα είναι μια μορφή τέχνης, και όπως κάθε καλλιτέχνης, έτσι κι εσείς έχετε την ελευθερία να εκφράσετε την προσωπικότητά σας μέσα από τις επιλογές σας.

Υιοθετώντας τη θεωρία του λάθους jacket αυτό το φθινόπωρο, μπορείτε να δημιουργήσετε στιλ που ενσωματώνει την αυθεντικότητα και τη φρεσκάδα, αποδεικνύοντας ότι η μόδα είναι παιχνίδι.

Puffer και midi skirt

Blazer και φόρμα

Δερμάτινο με φθαρμένη όψη και μεταξωτό σετ

* Πηγή: Grace



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο