Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Αμάλ Αλαμουντίν: Η ερωτική εξομολόγηση του Τζορτζ Κλούνεϊ στη γυναίκα του

Published

on

george clooney amal 1024x708 620x350.jpg

Οικοδεσπότες της φιλανθρωπικής ετήσιας εκδήλωσης του Ιδρύματος Clooney για τη Δικαιοσύνη «The Albies», ήταν φυσικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ, οι οποίοι έδωσαν το παρών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης στις 26 Σεπτεμβρίου 2024 και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Φτάνοντας στο κόκκινο χαλί, ο διάσημος ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει πόσο αληθινά ερωτευμένος είναι με τη σύζυγό του, Αμάλ.

«Θα υποστήριζα με χίλια, οτιδήποτε η σύζυγός μου αναλάμβανε», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην εκδήλωση. «Η Αμάλ τείνει πάντα προς την όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Είμαι πάντα τόσο περήφανος όταν βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί της και αυτό το event δίνει έμφαση σε όσους ανθρώπους βρίσκονται στο περιθώριο και ακριβώς χρειάζεται να ακουστούν», συμπλήρωσε ο Κλούνεϊ.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η στιγμή που ο 63χρονος σταρ δανείστηκε την επαγγελματική μηχανή ενός από τους φωτογράφους για να απαθανατίσει τη σύζυγό του που πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη Ντονατέλα Βερσάτσε και την Σάρλοτ Τίλμπουρι «Ποιο είναι;», ακούγεται να ρωτάει τον φωτογράφο, για το κουμπί που έπρεπε να πατήσει.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Αμάλ ήταν το ίδιο θερμή απέναντι στον ΚλούνεΙ. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος έδωσε συγχαρητήρια στο ζευγάρι για την 10η επέτειο τους, ρωτώντας πως σκέφτονται να περάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Για την εκδήλωση ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κλασικό tuxedo, με την διάσημη δικηγόρο να ακολουθεί την κλασική αισθητική και να επιλέγει ένα total black μάξι φόρεμα με λαμπερά κοσμήματα.

Κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση, το διάσημο ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει τρυφερά βλέμματα και να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί, αλλά και φανερά ερωτευμένοι.

Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης και είχε ως στόχο να «προστατεύσει τους θαρραλέους υπερασπιστές της δικαιοσύνης που βρίσκονται σε κίνδυνο, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα ότι ο κόσμος παρακολουθεί».

* Πηγή: Grace



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο