Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τα τρία ζώδια που θα ζήσουν μεγάλες αλλαγές

Published

on

starssss 620x350.jpg

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, καθώς πρόκειται για την Ηλιακή έκλειψη και τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 2 Οκτωβρίου. Οι όψεις αυτές πρόκειται να φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω στα ζώδια, αφού ορισμένοι κύκλοι και σχέσεις θα κλείσουν οριστικά για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο.

Σε γενικές γραμμές η έκλειψη αυτή θα μας ξεβολέψει και θα φέρει ακόμη και δύσκολους αποχαιρετισμούς. Το σίγουρο ωστόσο είναι πως θα εξελιχθούμε, και πως σε ό,τι μπει τέλος, θα είναι για να ανοίξει ένα νέο επόμενο και καλύτερο κεφάλαιο.

Μην ξεχνάτε πως οι εκλείψεις μπορεί να συνοδεύονται από σημαντικά γεγονότα που φέρνουν τη ζωή μας σε ένα σημείο καμπής και να πρέπει να παρθούν άμεσες και δύσκολες αποφάσεις. Ακολουθούν τα 3 ζώδια που θα βιώσουν τις μεγαλύτερες αλλαγές.

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας και αυτό σας επηρεάζει άμεσα. Αυτή είναι η προτελευταία έκλειψη που λαμβάνει χώρα στον άξονά σας και η τελευταία αναμένεται στο τέλος Μαρτίου του 2025 στο δικό σας ζώδιο. Μέχρι τον Μάρτιο λοιπόν σχέσεις θα δοκιμαστούν, αποφάσεις θα παρθούν και ίσως σε λίγους μήνες από τώρα, να βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Προς το παρόν πάρτε μία βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε για αλλαγές. Αν κάτι τελειώσει με αυτή την έκλειψη, σημαίνει ότι πλέον δεν έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας, άρα και να το παρατείνετε απλώς σας πηγαίνει πίσω. Μην φοβηθείτε επομένως βγάλετε από τη ζωή σας σχέσεις, συνεργασίες και ανθρώπους που δεν νιώθετε πως σας καλύπτουν πλήρως. Αντιθέτως εκμεταλλευτείτε αυτή την έκλειψη για να κάνετε μια νέα αρχή και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

Καρκίνος

Είστε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστείτε άμεσα και έντονα από το συγκεκριμένο αστρολογικό γεγονός. Όλες οι φάσεις της Σελήνης σας επηρεάζουν άμεσα, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, και αυτή η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό που είναι και σε τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας, έρχεται να φέρει στο επίκεντρο όσα είναι σημαντικά για εσάς. Συγκεκριμένα επηρεάζεται έντονα ο 4ος οίκος σας, ο οποίος αφορά σπίτι, οικογένεια αλλά και θέματα καριέρας. Αγαπημένοι Καρκίνοι, οφείλετε να είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Τα σενάρια που μπορεί να προκύψουν είναι πολλά. Ορισμένοι μπορεί να αλλάξετε τόπο διαμονής, να αλλάξετε κατοικία, να προχωρήσετε σε κάποια ανακαίνιση ή να φτιάξετε βαλίτσες για το εξωτερικό. Άλλοι μπορεί να επεκτείνετε την οικογένεια σας, να αποκτήσετε ένα παιδί ή να αλλάξετε εντελώς επάγγελμα. Επίσης μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και να διακόψετε σχέσεις με συγγενείς. Όλα αυτά όμως έρχονται να σας ξεβολέψουν για ένα καλύτερο αύριο. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πρέπει να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά στην ζωή που ονειρεύεστε. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, στο τέλος πάντα κάτι καλό βγαίνει.

Advertisement

Ζυγός

Φιλοξενείτε την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 02/10 και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Οι ριζικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι αναπόφευκτες. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή που θα κλονίσει τη ζωή σας και ίσως φέρει νεύρα, θυμό, άγχος και σύγχυση. Ίσως γίνουν ξαφνικά κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ταράξουν και δεν θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε ή μπορεί κάποιες σχέσεις και συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους. Οι τομείς που θα επηρεαστούν μπορεί να είναι πολλοί, από καριέρα, εμφάνιση, σχέσεις ζωής, συνεργασίες, ακόμη και το σπίτι σας. Μην αποθαρρύνεστε όμως γιατί στο μέλλον θα υπάρξουν πολλές νέες ευκαιρίες και κάτι καλό σας περιμένει από τον Μάρτιο του 2025 και έπειτα. Προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις και επικοινωνία και μη βιάζεστε σε τίποτε κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δεύτερου δεκαήμερου.

* Πηγή: Grace

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο