Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μια 17χρονη γρονθοκόπησε συμμαθήτριά της και την έστειλε στο νοσοκομείο

Published

on

violence minor 620x350.jpg

Ένα ακόμα ανήλικο θύμα ξυλοδαρμού σε σχολικό περιβάλλον έρχεται να προστεθεί στα καθημερινά πλέον περιστατικά βίας ανηλίκων που καταγράφονται στη χώρα και προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Η μία 17χρονη πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τη συμμαθήτριά της και την γρονθοκόπησε

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η 17χρονη μαθήτρια που γρονθοκοπήθηκε από συνομήλική της στην Πάτρα βρισκόταν έξω από σχολικό συγκρότημα όταν μια συμμαθήτριά της κινήθηκε προς το μέρος της με επιθετικές διαθέσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η μία 17χρονη εξύβρισε το θύμα και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο – σε μάγουλο και αυτί – με αποτέλεσμα το κορίτσι να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η 17χρονη που δέχτηκε τα χτυπήματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Εις βάρος της δράστιδος, σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Δεύτερο περιστατικό μέσα στην ίδια μέρα

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που κατεγράφη την Πέμπτη, μετά τη «συμπλοκή» δύο μαθητριών 15 και 13 ετών αντιστοίχως μέσα σε προαύλιο σχολείου στην Περιβόλα Πατρών.

Advertisement

Τα κορίτσια ευρισκόμενες σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος κατάφεραν εκατέρωθεν χτυπήματα, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δύο ελαφρές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο.

Οι δύο ανήλικες συνελήφθησαν, καθώς και οι μητέρες τους για παραμέληση παραμέληση της εποπτείας τους.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο