Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινέλλα: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» – Τι είπε στην κόρη της

Published

on

mAR 620x350.jpg

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ούτε και έχει διασωληνωθεί. Κατά πληροφορίες οι γιατροί βρίσκονται σε στάση αναμονής καθώς εάν δεν υποχωρήσει το αιμάτωμα σε 72 ώρες θα προχωρήσουν σε επέμβαση.

Τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της

Δίνοντας τη μάχη της η Μαρινέλλα, κάποια στιγμή ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον και είπε στην κόρη της, Τζωρτίνα, πως «δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου».

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η κατάσταση της Μαρινέλλας ήταν πολύ δύσκολη το βράδυ της Τετάρτης με τους γιατρούς να προετοιμάζουν την οικογένειά της για κάθε ενδεχόμενο.

Τις ώρες που ακολούθησαν, όμως, ο οργανισμός της τραγουδίστριας πάλεψε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε καθώς, όπως ανέφερε και το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη είναι εκτεταμένη.

Advertisement

Σχετικά με την έλευση του ασθενοφόρου στον χώρο του Ηρωδείου, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ώρα Mega»: «Το ότι το ασθενοφόρο πήγε σε 40 λεπτά με τέτοιο κόσμο εκεί μέσα για να μεταφερθεί ένα περιστατικό με μεγάλη προσοχή, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε. Δεν μπορούσε νωρίτερα να φτάσει με τέτοιο κόσμο και να γίνει όλη αυτή η ιστορία. Και να πήγαινε πιο νωρίς, το αγγείο είχε σπάσει, η αιμορραγία ήταν. Ήδη είχε συμπτώματα».



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο