Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε με ελληνική σημαία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Published

on

KON 1 620x350.jpg

Η συναυλία στο Royal Albert Hall έρχεται μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης.

Ο Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στο σπουδαίο καλλιτεχνικό χώο με μια τεράστια συμφωνική ορχήστρα χαρίζοντας μία μαγική βραδιά με λαϊκό και ποπ ρεπερτόριο στους θαμώνες.

Αποθεώθηκε στο ξακουστό Royal Albert Hall του Λονδίνου

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.

Το πρόγραμμα περιελάβανε μερικές από τις no1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου. Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά στην  Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε την επιτυχία του «Παιδί Γενναίο».

Προσθέτοντας ακόμα ένα ορόσημο στην πλούσια μουσική διαδρομή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο Royal Albert Hall, μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου στην οποία κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Advertisement

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει  συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, σε παραγωγή της Panik Live Productions, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

Η αφιέρωση στην Μαρινέλλα

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε τη συναυλία του με το γνωστό τραγούδι «Αθήνα μου», ενώ συγκίνηση προκάλεσε η αφιέρωση στη Μαρινέλλα. Συγκεκριμένα, τής αφιέρωσε το τραγούδι Παιδί γενναίο», καθώς συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο Υγεία μετα την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο