Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινέλλα: Η εκκωφαντική σιωπή και το χειροκρότημα μετά την κατάρρευση [βίντεο]

Published

on

marinella 1 620x350.jpg

Η είδηση του σοβαρού θέματος υγείας της Μαρινέλλας που ανέκυψε όταν η μεγάλη ερμηνεύτρια βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση πολλών ανθρώπων που θαυμάζουν και παρακολουθούν την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Το ενδιαφέρον και οι ευχές για περαστικά δεν έρχονται μόνο από τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά από χιλιάδες ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που αισθάνονται ότι η Μαρινέλλα είναι ένας άνθρωπος «δικός τους» που τους συντρόφευε και τους συντροφεύει μέσα από τα τραγούδια της που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική.

Τίποτα δεν ακουγόταν για λίγες στιγμές στο κατάμεστο Ηρώδειο. Η σιωπή ήταν εκκωφαντική

Η στιγμή της κατάρρευσης ήταν σοκαριστική για τους δικούς της ανθρώπους που βρισκόταν στο Ηρώδειο αλλά και για όσους παρακολουθούσαν την παράσταση.

Τίποτα δεν ακουγόταν για λίγες στιγμές στο κατάμεστο Ηρώδειο. Η σιωπή ήταν εκκωφαντική.

Όταν η Μαρινέλλα έφυγε συνοδευόμενη από τη σκηνή το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα ανακούφισης αλλά και ενθάρρυνσης στην μεγάλη ερμηνεύτρια.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης», αναφέρεται στη νεότερη ενημέρωση από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει ευχές για την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

«Περαστικά στην μεγάλη #Μαρινελλα μας»,  «Η αγαπημένη μου #Μαρινελλα, είναι μαχήτρια σε όλη τη ζωή», «#Μαρινελλα ο μύθος!! Περαστικά εύχομαι στη μεγαλύτερη εν ζωή Ελληνίδα τραγουδίστρια!», «Η ερμηνεύτρια της καρδιάς μου.Εύχομαι να το ξεπεράσεις» είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα που κυκλοφορούν σήμερα στα social media.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο