Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

H Ζέτα Μακρυπούλια λέει ευχαριστώ στο κοινό της με ένα καλοκαιρινό βίντεο

Published

on

makripoylia 620x350.jpg

Μπορεί το Ρουκ Ζουκ να συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όμως η Ζέτα Μακρυπούλια αναπολεί ακόμη τις όμορφες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών της. Έτσι το απόγευμα της Τρίτης η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να απολαμβάνει «τα πιο ωραία νερά αυτού του καλοκαιριού».

Αφορμή για το βίντεο αποτέλεσε η ανάγκη της Ζέτας Μακρυπούλια να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τους τηλεθεατές για την υποδοχή και της νέας σεζόν του Ρουκ Ζουκ. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την χθεσινή σας αγάπη. Είναι τόσο ωραίο να μοιράζεσαι. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο.

Το καλοκαίρι της Ζέτας Μακρυπούλια

Να θυμίσουμε ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και συγκεκριμένα από τις αρχές του Ιουλίου, η Ζέτα ξεκίνησε ένα μακρινό ταξίδι. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Κένυα, και μάλιστα όχι μόνη της, αλλά με την αγαπημένη της παρέα που δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Ευγενία Σαμαρά και τον Κωνσταντίνο Δέδε.

«Hello Africa! Hello Kenya! Εμπειρία ζωής, με τους φίλους μου μαζί!», είχε γράψει τότε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Πρωταγωνιστές στο βίντεο ήταν τα άγρια ζώα της Αφρικής, η φύση, οι γεύσεις που δοκίμασαν και φυσικά τα πλατιά χαμόγελα της ίδιας και των φίλων της.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο