Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλαβίνας: Ο χαμένος του debate του ΠΑΣΟΚ είναι η Νέα Δημοκρατία

Published

on

6317969 1 620x350.jpg

«Καινοτομήσαμε και δημιουργήσαμε κεκτημένα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας,  αναφερόμενος στη δυνατότητα των υποψηφίων να απευθύνονται ο ένας στον άλλον κατά την χθεσινή (24/9) τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.

Όπως σημείωσε, μάλιστα, «υπάρχει περίπτωση η Νέα Δημοκρατία και ο υποψήφιος πρωθυπουργός της, στις επόμενες εθνικές εκλογές, να μη δεχτεί απευθείας ντιμπέιτ; Θα δεχτεί η πολιτική ζωή της χώρας να μην υπάρχει απευθείας διάλογος, όπως συνέβη χθες το βράδυ; Και για να αποδώσουμε τα του Κάισαρος τω Καίσαρι, με την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ζήτησε να γίνει ανοιχτή Κεντρική Επιτροπή και ανοιχτό ντιμπέιτ με ελεύθερο, όσο γινόταν, διάλογο, πετύχαμε και με τη σύμφωνη γνώμη όλων».

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα. Η κοινή γνώμη μιλάει για το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αυτό ακριβώς ήταν η στόχευσή μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Κληθείς να σχολιάσει αν υπάρχει και ποιος ήταν ο νικητής του ντιμπέιτ, ο Θανάσης Γλαβίνας ξεκαθάρισε πως «ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για το ποιος ήταν ο νικητής της χθεσινής τηλεμαχίας. Εγώ θα πω ότι κέρδισε συνολικά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι το κόμμα που προσελκύει κόσμο και μπορεί να αντιπαρατεθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

«Ο χαμένος του debate είναι η ΝΔ»

Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως αν τον ρωτούσε κανείς για το ποιος είναι ο χαμένος του ντιμπέιτ, θα απαντούσε «η Νέα Δημοκρατία» καθώς, όπως εξήγησε, «θα πρέπει να απολογηθεί στο επόμενο εθνικό ντιμπέιτ για τα κόκκινα δάνεια, γιατί άφησαν απροστάτευτους τόσους χιλιάδες πολίτες, γιατί υπάρχει αυτή η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, γιατί υπάρχει αυτή η διαφθορά, γιατί υπάρχει αυτή η καταρράκωση των θεσμών. Για όλα αυτά ο επόμενος υποψήφιος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να απολογηθεί».

Advertisement

Τέλος, ο Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας στο Open για το μείζον ζήτημα των κόκκινων δανείων και την ερώτηση των 11 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει μία κατάσταση λέγοντας ότι είναι λογικό να γίνεται κοινοβουλευτικός έλεγχος. Βέβαια, δεν είχαμε συνηθίσει να γίνεται σε τέτοιο ύφος και βάθος περιεχομένου. Η άποψή μου είναι ότι το Μέγαρο Μαξίμου είναι αλλεργικό στην κριτική και ο κ. Σαλμάς πλήρωσε τα σπασμένα των υπολοίπων, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια κριτική», προσέθεσε.

Για να καταλήξει πως «μένει να δούμε αν από ‘δω και πέρα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν το θάρρος να βάλουν στο τραπέζι ένα θέμα, που δεν το λένε αυτοί αλλά η ίδια η κοινωνία, η οποία αδυνατεί να βγάλει άκρη με τους servicers και τα funds, για να λύσουν οι δανειολήπτες το πρόβλημά τους».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο