Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Απείλησε την 11χρονη ανιψιά του με μαχαίρι για να την βιάσει – Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί

Published

on

EV ASTYNOMIKOI DIAS 2 620x350.jpg

Την ανήλικη ανιψιά του αποπειράθηκε να βιάσει ένας 34χρονος στο Αίγιο υπό την απειλή μαχαιριού και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην περιοχή Παλαιοκολούρα. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από την Αστυνομία.

Μια γειτόνισσα άκουσε τις φωνές του παιδιού κι έτρεξε να βοηθήσει αντικρίζοντας μια σοκαριστική εικόνα

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι. Ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος ως φαίνεται την απουσία των γονιών της ανήλικης, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Κάποια στιγμή κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και απειλώντας την με το μαχαίρι που κρατούσε εξέφρασε τις άρρωστες προθέσεις του, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Η 11χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χέρια του θείου της άρχισε να φωνάζει. Για καλή της τύχη, την άκουσε μια γειτόνισσα και έτρεξε για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία, η εικόνα που αντίκρισε ήταν σοκαριστική, ενώ στην παρουσία της γυναίκας ο 34χρονος τράπηκε σε φυγή.

Γνώριμος των Αρχών ο δράστης

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο του συμβάντος. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, ωστόσο, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Advertisement

Ο 34χρονος πάντως είναι γνώριμος των διωκτικών Αρχών έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών και εν γένει παραβατική συμπεριφορά. Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο