Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Tortoise Shell Nails: Είναι αυτό το μεγαλύτερο fashion trend της χρονιάς;

Published

on

bieber 1 620x350.jpg

Τα animal prints είναι στη μόδα και φέτος θα τα δείτε από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τα… νύχια. Ο λόγος για τα περίφημα tortoise shell nails που ήρθαν για να μείνουν όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα και να κάνουν τις εμφανίσεις σας πιο στυλάτες και ιδιαίτερες. Με ένα μείγμα από πορτοκαλί/καφέ και λίγο μαύρο, το συγκεκριμένο μανικιούρ θα ολοκληρώσει τα εποχιακά σας outfits σαν ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με σχέδιο ταρταρούγα. Και το καλύτερο κομμάτι; Τα tortoise shell nails μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε μέγεθος και σχήμα νυχιών.

Τι είναι τα tortoise shell nails

Σύμφωνα με τη διάσημη nail artist Jin Soon Choi, τα tortoise shell nails ή αλλιώς τα νύχια με σχέδιο ταρταρούγα συνδυάζουν δύο nail trends σε ένα: τα jelly nails όπου τα νύχια φαίνονται σαν ζελεδάκια και το tortoise shell print, που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ανοιχτού καφέ ή κεραμιδί χρώματος πρώτα ως βάση και μετά με τη δημιουργία μικρών σκούρων καφέ και μαύρων κουκκίδων από πάνω. Τα tortoise shell νύχια μιμούνται το μοτίβο του κελύφους μιας πραγματικής χελώνας -εξού και η ονομασία tortoise shell που δόθηκε στην τάση.

Πώς να τα πετύχετε

Τα «tortoise shell nails» επιτυγχάνονται με μερικά βερνίκια νυχιών σε σκούρο πορτοκαλί, καφέ και μαύρο κι ένα πινέλο. Η τεχνίτρια νυχιών ξεκινά εφαρμόζοντας ένα ζεστό πορτοκαλί-καφέ χρώμα ως βάση και, μόλις στεγνώσει, δημιουργεί μερικές σκούρες καφέ κηλίδες πάνω στο χρώμα βάσης. Έπειτα, περνάει τις βούλες αυτές και με ένα μαύρο χρώμα από πάνω για να είναι πιο έντονη η αντίθεση. Αυτές οι κουκκίδες μπορούν να τοποθετηθούν και να διαμορφωθούν όπως εσείς θέλετε, γι’ αυτό μην περιοριστείτε -να έχετε επίσης υπόψη ότι το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι τέλειο αλλά να δείχνει φυσικό.

* Πηγή: Grace



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο