Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Sean «Diddy» Combs: Γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασε και κατέγραψε την επίθεση σε βίντεο

Published

on

diddy 2 620x350.jpg

Τελειωμό δεν έχουν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη σκοτεινή και εγκληματική ζωή του ράπερ και μουσικού παραγωγού Sean «Diddy» Combs. Την Τρίτη, γυναίκα κατήγγειλε πως ο ισχυρός άντρας της αμερικάνικης μουσικής βιομηχανίας και ο σωματοφύλακάς του την κακοποίησαν σεξουαλικά πριν από περίπου δύο δεκαετίες και διέδωσαν το βίντεο της επίθεσης, «μεταξύ άλλων, πουλώντας το ως πορνογραφία».

«Είναι ένας πόνος που φτάνει στον πυρήνα του είναι σου», δήλωσε η Thalia Graves, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την κατάθεση της μήνυσης εναντίον του Combs.

«Ο συνδυασμός σωματικού και συναισθηματικού πόνου έχει δημιουργήσει έναν κύκλο πόνου από τον οποίο είναι τόσο δύσκολο να ξεφύγεις», είπε επίσης η Graves. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Graves έκλαιγε και σκούπιζε τα δάκρυα από τα μάτια της.

Η μήνυση της Graves κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν και έρχεται περίπου μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη του Combs για εμπορία ανθρώπων και εκβιασμούς. Παραμένει σε φυλακή του Μπρούκλιν αφού του αρνήθηκαν την καταβολή εγγύησης.

Η αρχή του κακού

Η Graves είπε ότι γνώρισε τον Combs γύρω στα τέλη του 1999. Ο τότε φίλος της εργαζόταν ως στέλεχος στην Bad Boy Records, τη μουσική εταιρεία του Combs.

Advertisement

Η συνέντευξη Τύπου της Thalia Graves:

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Graves επισκεπτόταν τακτικά τον φίλο της στο στούντιο της εταιρείας στη Νέα Υόρκη και πήγαινε συχνά σε εκδηλώσεις στα σπίτια του Combs. Κάποια στιγμή γύρω στο καλοκαίρι του 2001, ο Combs φέρεται να τηλεφώνησε στην Graves σχετικά με τη δουλειά του φίλου της, λέγοντας ότι ήθελε να συναντηθεί και να συζητήσει τα υποτιθέμενα προβλήματα απόδοσης του.

‘Ηταν «τρομοκρατημένη» από το τι θα μπορούσε να κάνει ο Combs σε αυτήν και την οικογένειά της αν μιλούσε εναντίον του

Ο φίλος της Graves «ήταν αποφασισμένος να ανέβει τη σκάλα στη δισκογραφική εταιρεία του Combs και εκείνη ήταν αποφασισμένη να τον βοηθήσει», εξηγούν τα δικαστικά έγγραφα.

Συμφώνησε και αρκετές ώρες αργότερα ο Combs ήρθε στο σπίτι της μαζί με τον επικεφαλής της ασφάλειάς του, Joseph Sherman.

Όταν η Graves μπήκε στο SUV του Combs, της έδωσε ένα ποτήρι κρασί, το οποίο εκείνη ήπιε. Άρχισε να αισθάνεται ζαλάδα και αδυναμία και «εκ των υστέρων, είναι σαφές ότι ο Combs είχε προκαλέσει τη ρίψη φαρμάκου στο ποτό της ενάγουσας, καθώς μερικές γουλιές κρασιού δεν την είχαν επηρεάσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο», υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα.

«Ήταν γυμνή και τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της»

Το SUV έφτασε τελικά στο στούντιο της Bad Boy στο Μανχάταν και η Graves ακολούθησε τον Combs σε έναν καναπέ σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Ο Combs κάθισε δίπλα στην Graves και, καθώς μιλούσε, εκείνη «έχασε τις αισθήσεις της», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Advertisement

Όταν η Graves ξύπνησε, «ήταν γυμνή και τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάτι που έμοιαζε με πλαστική σακούλα παντοπωλείου». Ο Sherman φέρεται να άρπαξε την Graves από τον καναπέ και να «χτύπησε» το πρόσωπό της σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου.

Η Graves ισχυρίζεται ότι ο Combs επέστρεψε στο δωμάτιο και τη βίασε, καθώς εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο, φωνάζοντας για βοήθεια. Λιποθύμησε και όταν ξύπνησε, ο Sherman την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, υποστηρίζει η μήνυση.

«Έτρεμε και έκλαιγε υστερικά»

Η Graves έχασε ξανά τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε, ντύθηκε πανικόβλητη και έφυγε, φοβούμενη ότι οι άνδρες θα επέστρεφαν. Η Graves κάλεσε έναν οδηγό φορτηγού, τον οποίο η ίδια και η οικογένειά της γνώριζαν καλά, ο οποίος την παρέλαβε.

Ο οδηγός μετέφερε την Graves σε νοσοκομείο και την παρακάλεσε να καταγγείλει τον βιασμό, αλλά εκείνη «έτρεμε και έκλαιγε υστερικά» και δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο. Στη μήνυση της Graves αναφέρεται ότι ήταν «τρομοκρατημένη» από το τι θα μπορούσε να κάνει ο Combs σε αυτήν και την οικογένειά της αν μιλούσε εναντίον του.

Οι απειλές

Η Graves το είπε στον τότε φίλο της, αλλά αυτός αντί να βοηθήσει, της είπε να μην καταγγείλει την επίθεση, λέγοντας ότι αυτό θα έβλαπτε την καριέρα του. Μετά την επίθεση, και «πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ετών», ο Combs και ο Sherman επικοινώνησαν με την Graves και της είπαν να μη μιλήσει, «απειλώντας με επιπτώσεις», όπως η απώλεια της κηδεμονίας του γιου της.

Advertisement

Η Graves φοβήθηκε να μείνει στη Νέα Υόρκη όσο ο Combs διέμενε εκεί και «κατέφυγε» στην Πενσιλβάνια, μετακομίζοντας τελικά όλα αυτά τα χρόνια σε μια προσπάθεια να μείνει μακριά του, υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα.

Ο 54χρονος Sean «Diddy» Combs συνελήφθη τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται υπό κράτηση στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Εκείνος αρνείται μέχρι στιγμής κάθε κατηγορία εις βάρος του.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο