Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Μέλανι Χάμρικ: Ο έρωτας (με τον Μικ Τζάγκερ) χρόνια δεν κοιτά

Published

on

mick 620x350.jpg

Είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν βρεθεί στην επικαιρότητα αρκετές φορές, λόγω της διαφοράς ηλικίας τους. Η 37χρονη Μέλανι Χάμρικ διατηρεί μακροχρόνιο δεσμό με τον διάσημο μουσικό Μικ Τζάγκερ και το απολαμβάνει ιδιαίτερα, αδιαφορώντας για τα σχόλια που αφορούν την διαφορά ηλικίας τους.

Το ζευγάρι μάλιστα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, όπου πήρε θέση για όσα γράφονται σχετικά με τον δεσμό τους. Συγκεκριμένα μίλησαν στους Times για την επιλογή τους να μην επικεντρωθούν στα 44 χρόνια διαφοράς μεταξύ τους.

«Δεν το σκέφτομαι καν», είπε αρχικά η Χάμρικ. «Ο καθένας θα έχει τη γνώμη του. Αν σκεφτείς τις απόψεις των άλλων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στη ζωή, θα έχεις πρόβλημα και θα αναλύεις τα πάντα», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια δήλωσε ότι προτιμάει να φοράει «παρωπίδες» όταν πρόκειται για την δική της άποψη και εξήγησε: «Είμαι χαρούμενη; Ναι. Είναι οι άνθρωποι στη ζωή μου ευτυχισμένοι; Ναι. Πληγώνω κανέναν; Όχι. Εντάξει, μπορούν να ασχοληθούν με τη δική τους δουλειά».

Advertisement

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2014, σε μια συναυλία των Rolling Stones στο Τόκιο. Η μπαλαρίνα παρακολουθούσε το θέαμα μαζί με άλλους χορευτές από το American Ballet Theatre, του οποίου ήταν μέλος για 15 χρόνια πριν αποσυρθεί το 2019. Η χορεύτρια και συγγραφέας εξομολογήθηκε στους Times ότι ο Τζάγκερ τη χαιρέτησε πρώτα στα παρασκήνια με μια γροθιά, αλλά δεν είχε δώσει ιδιαίτερα σημασία.

«Οι χορευτές μπαλέτου συναντούν μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ και συμπεριφέρονται σαν ‘Ποιος είσαι;’. Επειδή, για εμάς, οι χορευτές μπαλέτου είναι οι θεοί. Αυτοί είναι που μελετάτε και αναζητάμε. Ως χορευτής μπαλέτου είσαι τόσο στον κόσμο σου», είπε η 37χρονη. «Όσο για τον Μικ είναι η τέλεια ισορροπία. Δεν είναι χορευτής μπαλέτου, αλλά είναι χορευτής και ερμηνευτής, και καταλαβαίνουμε ο ένας τον κόσμο του άλλου, αλλά δεν είμαστε ο ένας στον κόσμο του άλλου».

Τον Ιούνιο του 2023, η Χάμρικ μίλησε στο PEOPLE για τη σημασία ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού που της έδωσε ο Τζάγκερ – αλλά αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να προχωρήσει σε γάμο. Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει ποτέ τον εαυτό της να παντρεύεται, η Hamrick ήταν αβέβαιη. «Δεν ξέρω», είπε. «Είμαι άνθρωπος που ζει στη στιγμή, οπότε ποιος ξέρει».

Η Μέλανι Χάμρικ και ο Μικ Τζάγκερ συνεργάστηκαν στο παρελθόν για το μπαλέτο Porte Rouge του 2019, για το οποίο διάλεξε τη μουσική (όλα από τον κατάλογο των Rolling Stones) και έκανε τη χορογραφία. Τον Ιούλιο, γιόρτασαν τα 81α γενέθλια του σταρ με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram που περιείχε οικογενειακές λήψεις με τον μικρό τους γιο.

* Πηγή: Grace



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο