Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η μητέρα του Τράβις Κέλσι μιλά για την σχέση του γιου της με την Τέιλορ Σουίφτ

Published

on

WFTEARLGLBIP5BMDIFDOHSG53E 620x350.jpg

Η μητέρα του Τράβις Κέλσι μίλησε για τη σχέση του γιου της με την Τέιλορ Σουίφτ και είναι βέβαιο ότι είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτήν.

Η τραγουδίστρια και ο σταρ του NFL είναι αναμφίβολα το πιο διάσημο ζευγάρι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

«Είναι καλό παιδί. Πραγματικά είναι. Είναι καλός. Είναι ευγενικός. Είναι γενναιόδωρος. Και απ’ ό,τι καταλαβαίνω, το ίδιο κι εκείνη»

Σύμφωνα με τον Κέλσι, το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Σουίφτ εμφανίστηκε στο γήπεδό Arrowhead του Κάνσας Σίτι – και τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά.

«Ελπίζω να περνάνε καλά»

Από την επιτυχία του Super Bowl μέχρι το ότι ο Κέλσι έζησε το όνειρο κάθε Swiftie εμφανιζόμενος πολλές φορές στις περιοδείες της Σουίφτ «Era Tours», μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια περιπετειώδης χρονιά για τους δυο τους.

Και παρά την έντονη προβολή από τα μέσα ενημέρωσης, πολλοί θα υποστήριζαν ότι ο Κέλσι και η Σουίφτ φαίνονται ιδιαίτερα ευτυχισμένοι μαζί.

Advertisement

Και η μητέρα του Κέλσι έχει σίγουρα δώσει τη σφραγίδα της έγκρισής της.

Το Page Six συνάντησε την Ντόνα Κέλσι στην πρεμιέρα της ταινίας Grotesquerie στη Νέα Υόρκη. Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Κέλσι θα προβληθεί από το FX στις ΗΠΑ την Τετάρτη (25 Σεπτεμβρίου).

Η Ντόνα δήλωσε στο πρακτορείο ότι βρίσκει τη σχέση του γιου της με τη Σουίφτ «κάπως ενδιαφέρουσα».

Πρόσθεσε: «Είναι καλό παιδί. Πραγματικά είναι. Είναι καλός. Είναι ευγενικός. Είναι γενναιόδωρος. Και απ’ ό,τι καταλαβαίνω, το ίδιο κι εκείνη. Ελπίζω να περνάνε καλά».

«Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια»

Η Ντόνα μίλησε επίσης για το πόσο περήφανη ήταν που είδε τον γιο της στη σειρά του Ράιαν Μέρφι, η οποία παρουσιάζει μια ντετέκτιβ (Νίσι Νας) που συνεργάζεται με μια καλόγρια (Λέσλι Μάνβιλ) για να εξιχνιάσουν μια σειρά από φρικτά εγκλήματα.

Advertisement

Η ίδια δήλωσε: «Ω, είναι τόσο φοβερό. Απλά να μπορείς να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν αυτό που τους αρέσει πραγματικά να κάνουν, και ελπίζω ότι αυτό είναι κάτι που του αρέσει! Ξέρω ότι ήθελε να δοκιμάσει [την υποκριτική], οπότε θα δούμε πώς θα πάει».

Η Ντόνα είναι επίσης η μητέρα του αστέρα του ποδοσφαίρου, Τζέισον Κέλσι, με τα αδέρφια να έρχονται αντιμέτωπα στο Super Bowl LVII, καθώς οι Chiefs του Τράβις νίκησαν τους Eagles του Τζέισον.

Μιλώντας για τις καριέρες των γιων της, δήλωσε: «Απλά έχουν απογειωθεί. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια».

*Με πληροφορίες από: UNILAD

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο