Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Debate ΠΑΣΟΚ – LIVE: Οι δηλώσεις των υποψηφίων πριν την τηλεμαχία

Published

on

arthrou debate 620x350.jpg

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προσέρχονται οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία.

Πρώτη έφθασε η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία δήλωσε τα εξής: «Ευελπιστώ ότι σήμερα θα ξεκινήσει μία μεγάλη και δημιουργική προσπάθεια για να αλλάξουν τα δεδομένα στο πολιτικό σύστημα και να πετύχουμε το μεγάλο, σε πρώτη φάση, και το κυβερνών σε εθνικές εκλογές ΠΑΣΟΚ. Γίνεται; Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ναι γίνεται».

Λίγα λεπτά αργότερα προσήλθε η Νάντια Γιαννακοπούλου δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «θα είναι ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο και δημιουργικό ντιμπέιτ, πάνω στο οποίο θα μπορέσουμε όλοι οι υποψήφιοι να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας, τις θέσεις μας και οι Έλληνες πολίτες που το παρακολουθούν να μπορέσουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρουν την απόφασή τους για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στις 6 του Οκτώβρη».

Λίγο μετά τις 19:45 έφθασε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.

Ενόψει του debate των έξι υποψηφίων στο ΕΡΤNews, ο κ. Γερουλάνος έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι η τηλεμαχία είναι μια ευκαιρία να δείξει ο καθένας στον κόσμο τι πρεσβεύει.

Advertisement

“Είναι σημαντικό για αυτήν την διαδικασία να κάνουμε αυτή την τηλεμαχία, το debate, διότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να συγκριθούμε ο ένας με τον άλλον και να δει ο κόσμος τι πρεσβεύει ο καθένας“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος.

O Χάρης Δούκας κατέφθασε λίγο μετά τις 20:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Δημόσια Τηλεόραση γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να μιλήσουμε αναλυτικά, να συζητήσουμε αναλυτικά για τις θέσεις και τις απόψεις μας. Ευχαριστούμε και όλους εσάς που καλύπτετε αυτή την κρίσιμη διαδικασία.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ ζωντανό διάλογο και οι πολίτες να καταλάβουν τα βασικά προτάγματα, τις διαφορές και θα μπορέσουν να συγκρίνουν και κυρίως να συμμετέχουν στις εκλογές στις 6 Οκτωβρίου. Είμαι χαρούμενος γιατί θα μπορέσουμε να έχουμε κι έναν απευθείας διάλογο με τους συνυποψήφιους. Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα πάρα πολύ».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο