Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους, μολονότι φορούσε «βραχιολάκι»

Published

on

Carabinieri 750x430 620x350.jpg

Ο τυνησιακής καταγωγής Μπεν Αλάια Αμπνελκαντέρ δολοφόνησε την περασμένη νύχτα την πρώην σύζυγό του, Ρούα Νάμπι, μπροστά στα δυο τους παιδιά, στο Τορίνο της βόρειας Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε επιβάλει στον δράστη, από το περασμένο καλοκαίρι,  να μην πλησιάζει στο σπίτι της γυναίκας, αλλά και να φορά υποχρεωτικά ηλεκτρονικό «βραχιόλι». Χθες (23/9), όμως, όπως φαίνεται, το «βραχιόλι» είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

Η Ρούα Νάμπι πέθανε εξαιτίας μαχαιριάς που δέχθηκε στη μέση του στήθους. Ο δολοφόνος, 48 ετών, συνελήφθη από τους καραμπινιέρους λίγο πριν τη μία τη νύχτα, τοπική ώρα.

Τον κυνήγησε ο γιος του στο δρόμο

Ο γιος του ζευγαριού, δεκατριών ετών, κυνήγησε τον πατέρα του στον δρόμο, ενώ η επίσης έφηβη κόρη τους, σε κατάσταση σοκ, ζήτησε τη βοήθεια γειτόνων, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η άτυχη γυναίκα, τριάντα τεσσάρων ετών, απεβίωσε λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η επίθεση προκλήθηκε από έναν καυγά μεταξύ των πρώην συζύγων.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στις φυλακές Lorusso και Cutugno του Τορίνο, ενώ η τραγωδία αυτή προκάλεσε κύμα αγανάκτησης και θλίψης στην τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας και τις καταστροφικές συνέπειές της στα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όπως τα παιδιά.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο