Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Ντέμι Μουρ έκανε άπειρα χιλιόμετρα με το ποδήλατο για να χάσει βάρος: «Πίεσα τόσο πολύ τον εαυτό μου»

Published

on

H5NOIMI3PNNXRNK7IOCR2H4CYQ 620x350.jpg

Η Ντέμι Μουρ αναλογίζεται την αρνητική εικόνα που είχε στο παρελθόν για το σώμα της και μοιράζεται μερικές από τις ανθυγιεινές συνήθειες στις οποίες βασίστηκε για να χάσει βάρος.

Η 61χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στο CBS Sunday Morning και μίλησε για τα «τρελά» πράγματα που έκανε στο σώμα της για να υποταχθεί στα πρότυπα ομορφιάς εκείνη την εποχή.

«Ναι, δεν μου αρέσει αυτό το χαλαρό δέρμα, αλλά ξέρεις, είναι αυτό που είναι. Οπότε θα κάνω το καλύτερο με αυτό που είναι, αντί να κυνηγάω αυτό που δεν είναι»

«Πίεσα τόσο πολύ τον εαυτό μου», είπε στην παρουσιάστρια Tracy Smith. «Και είχα και εμπειρίες [με κάποιους] που μου έλεγαν να χάσω βάρος και όλα αυτά, ενώ μπορεί να ήταν ντροπιαστικά και ταπεινωτικά [όλα όσα έκανε για να ταιριάζει με τα πρότυπα ομορφιάς], είναι αυτό που έκανα στον εαυτό μου εξαιτίας αυτού».

«Είχε πραγματικά τόση σημασία;»

Η Μουρ αποκάλυψε ότι άρχισε να γυρίζει το Indecent Proposal λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της Scout Willis το 1991. Για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, πήγαινε με ποδήλατο από και προς τη δουλειά κάθε μέρα – περίπου 100 χιλιόμετρα.

«Νομίζω ότι [η Scout] ήταν πέντε ή έξι μηνών όταν κάναμε τα γυρίσματα», εξήγησε. «Την τάιζα όλη τη νύχτα, σηκωνόμουν στο σκοτάδι(…)έκανα ποδήλατο μέχρι το Paramount, ακόμη και στην τοποθεσία όπου γυρίζαμε, μετά έκανα μια ολόκληρη μέρα γυρίσματα, που συνήθως είναι 12ωρα, και μετά ξεκινούσα πάλι από την αρχή».

«Ακόμα και η ιδέα του τι έκανα στο σώμα μου είναι τόσο τρελή, τόσο γελοία», συνέχισε. «Αλλά κοιτάζεις πίσω και σκέφτεσαι, «Είχε πραγματικά τόση σημασία;». Πιθανώς όχι, αλλά εκείνη τη στιγμή το έκανα να σημαίνει τα πάντα».

Advertisement

Η Μουρ πρόσθεσε ότι σήμερα, η αυτοεικόνα της «αυξομειώνεται» αλλά βρίσκεται σε πολύ καλύτερη ψυχική κατάσταση.

«Κάποιες [με] μέρες κοιτάζω και λέω: «Ουάου, αυτό είναι πολύ καλό», και κάποιες άλλες μέρες πιάνω τον εαυτό μου να αναλύει, να εστιάζει υπερβολικά σε πράγματα που δεν μου αρέσουν», είπε. «Η διαφορά είναι ότι τώρα μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Μπορώ να πω: «Ναι, δεν μου αρέσει αυτό το χαλαρό δέρμα, αλλά ξέρεις, είναι αυτό που είναι. Οπότε θα κάνω το καλύτερο με αυτό που είναι, αντί να κυνηγάω αυτό που δεν είναι».

*Με πληροφορίες από: People



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο