Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τάισον Μπέκφορντ: Γέμισε το όπλο του για να εκδικηθεί για τη δολοφονία του αδελφού του – Tελικά, έγινε μοντέλο

Published

on

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 09 24 173733.jpg

Για τον Τάισον Μπέκφορντ, το μόντελινγκ κάποτε φαινόταν σαν μια «φαντασίωση» που απείχε κατά πολύ από τη ζωή του μεγαλώνοντας στο Μπρονξ.

Το μοντέλο, 53 ετών, κάνει μια αναδρομή στην πρώιμη καριέρα του στο ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s» του Hulu. Η συντάκτρια της Vogue, Τον Γκούντμαν, παραλληλίζει τον Μπέκφορντ με τον θρυλικό σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν, ο οποίος τον έκανε το πρόσωπο της Polo, σημειώνοντας: «Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τον Ραλφ είναι ότι στην πραγματικότητα μεγάλωσε σε μια συνηθισμένη, εργατική οικογένεια. Μεγάλωσε στο Μπρονξ».

H τελευταία συζήτηση που θα είχαν ποτέ

Ο Μπέκφορντ παραδέχεται ότι το μόντελινγκ δεν ήταν στα πλάνα του. Έμπλεκε με τις λάθος παρέες πριν παρουσιαστεί μια ευκαιρία που του άλλαξε τη ζωή.

«Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ εξαιτίας του αείμνηστου αδελφού μου Πάτρικ. Είχα κάνει μια φωτογράφιση με το χιπ-χοπ περιοδικό The Source. Θυμάμαι ότι του το έδειξα και ήταν τόσο ενθουσιασμένος για μένα», λέει ο Μπέκφορντ στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

«Κοίτα, μπορείς να τα καταφέρεις στους δρόμους, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Πήγαινε να βγάλεις αληθινό χαρτί»

«Βασικά μου είπε να σταματήσω να είμαι στο δρόμο και να γίνω ηθοποιός, να γίνω μοντέλο, να γίνω ό,τι θέλω να γίνω».

Advertisement

Ο Μπέκφορντ πρόσεχε τι έλεγε ο αδελφός του και έλαβε αυτά τα λόγια σοβαρά υπόψη του. Θα ήταν η τελευταία συζήτηση που θα είχαν ποτέ.

«Ο δάσκαλός μου»

«Θυμάμαι ότι δέχτηκα το τηλεφώνημα, [που μου είπαν] ότι έχει δολοφονηθεί στις 3 τα ξημερώματα», λέει ο Μπέκφορντ. «Ήμουν τελείως μπερδεμένος. Είμαι στο μετρό για να πάω να δολοφονήσω τους τύπους που τον δολοφόνησαν. Γεμίζω το όπλο μου και θυμάμαι τα λόγια του σαν να στεκόταν δίπλα μου».

Εκείνη τη στιγμή, ο Μπέκφορντ λέει: «[Απλά] μου ήρθε στο μυαλό ότι αυτή δεν είναι η ζωή που θέλω, όχι. Και αυτό ουσιαστικά άλλαξε τη ζωή μου. Πήγα από το να κάνω μαλ@κίες στο να γυρίσω και να πάω σε οντισιόν και κάστινγκ».

«Μια μέρα μας τηλεφώνησαν για μια οντισιόν για τον Ραλφ Λόρεν. Προσπάθησα να μην ενθουσιαστώ πολύ, αλλά με έβαλαν να τραβήξω μερικές πολαρόιντ χωρίς το πουκάμισό μου»

Η ιστορία επαναλαμβάνει αυτό που είπε ο Μπέκφορντ σε μια συνέντευξη το 2021, όταν μιλούσε για τον αδελφό του.

Advertisement

«Ήταν ο μεγαλύτερος της οικογένειας, οπότε για μένα ήταν σαν έμπνευσή μου, ο δάσκαλός μου. Ήταν ο πραγματικός γκάνγκστερ της οικογένειας, οπότε ό,τι ξέρω, το ξέρω από εκείνον. Απλά έλεγε, «Αυτοί οι δρόμοι δεν είναι για σένα φίλε. Έχεις ταλέντο. Μπορείς να απομνημονεύσεις ατάκες», θυμήθηκε.

«Το διέκρινε σε μένα πολύ πριν το δω εγώ, [το γεγονός] ότι ήμουν γεννημένος για να ασχοληθώ με την υποκριτική και το μόντελινγκ. Μου έλεγε: «Κοίτα, μπορείς να τα καταφέρεις στους δρόμους, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Πήγαινε να βγάλεις αληθινό χαρτί». Ήταν το «σπρώξιμό» του. Από εκείνη τη στιγμή, και μετά, απλά κοίταξα μπροστά και άφησα τους δρόμους πίσω μου».

Στο τελευταίο επεισόδιο της ντοκιμαντέρ, θυμάται την ημέρα που πέρασε για πρώτη φορά από οντισιόν για τον Ραλφ Λόρεν.

«Μια μέρα μας τηλεφώνησαν για μια οντισιόν για τον Ραλφ Λόρεν. Προσπάθησα να μην ενθουσιαστώ πολύ, αλλά με έβαλαν να τραβήξω μερικές πολαρόιντ χωρίς το πουκάμισό μου», θυμάται και προσθέτει: «Ήμουν περίπου 20, 30 λεπτά έξω από το κάστινγκ και χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ο ατζέντης μου στη γραμμή και μου λέει: «Θεέ μου, την πήρες [τη δουλειά]». Κι εγώ είπα, «Από το μέρος από το οποίο μόλις ήρθα; Αποκλείεται». Βγήκαν οι διαφημίσεις του Polo και ξαφνικά έγινα το πρόσωπο της μάρκας. Εκείνη τη μέρα, εκείνη τη στιγμή, η ζωή μου άλλαξε. Οι άνθρωποι άρχισαν να με κοιτάζουν πολύ διαφορετικά εκείνη τη μέρα».

*Mε πληροφορίες από: People



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο