Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Published

on

mastoras2 620x350.jpg

Είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα events του φθινοπώρου. Ο λόγος για την εμφάνιση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης, μια συναυλία στην οποία -όπως είχε ανακοινωθεί- θα συμμετείχαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας. Ωστόσο, ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, έφερε αλλαγές στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στο πλευρό της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες» δεν θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο. Μια είδηση που είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, σχετικά με τους λόγους που η Μαρινέλλα «έκοψε» τελευταία στιγμή τον Χρήστο Μάστορα – ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακούστηκε ότι δεν πήγε στην δεύτερη προγραμματισμένη πρόβα.

Για αυτό και ο τραγουδιστής, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ώστε οι φήμες να μην «καπελώσουν» την αυριανή συναυλία.

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη και εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο