Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Γνωστός ράπερ κρύφτηκε σε σουβλατζίδικο στη Μύκονο για να αποφύγει τους θαυμαστές του

Published

on

central 620x350.jpg

Το όνομα Όκλεϊ Νιλ Σίζαρ-Σου, μάλλον, δεν λέει και πολλά στους περισσότερους από εμάς. Άλλωστε δεν είναι κι αυτό που έχει επιλέξει ο ίδιος στη μουσική του καριέρα: προτιμάει το Central Cee. Ο γνωστός ράπερ Central Cee βρίσκεται στη Μύκονο αυτή την περίοδο για ολιγοήμερες διακοπές και όπως φαίνεται δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση για πολλές κουβέντες και πάρε-δώσε.

Σε αντίθεση με τους θαυμαστές του, που όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο νησί των Ανέμων, έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρεθούν δίπλα του και να βγουν μια φωτογραφία μαζί του. Το αποτέλεσμα; Ο ράπερ Central Cee να βρει… καταφύγιο σε ένα σουβλατζίδικο, στο οποίο παρέμεινε μέσα για περίπου μισή ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mykonos Live TV.

Μάλιστα, στα πλάνα του βίντεο, βλέπουμε τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του ράπερ να κάθονται στην είσοδο του καταστήματος, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν θα μπει κάποιος ανεπιθύμητος μέσα.

Της έσβησαν εικόνες και βίντεο του ράπερ Central Cee

Και το ρεπορτάζ δεν σταματάει εδώ. Αφού ηρέμησαν τα πράγματα, ο ράπερ Central Cee έφυγε από το σουβλατζίδικο και πήγε για φαγητό σε εστιατόριο στα Ματογιάννια. Εννοείται ότι έγινε αντιληπτός από μια κοπέλα, η οποία τον έβγαλε φωτογραφία, αλλά δεν την χάρηκε: η ασφάλεια του ράπερ πήρε το κινητό της, σβήνοντας εικόνες και βίντεο με τον διάσημο μουσικό.

Ο Central Cee είναι από τους πλέον γνωστούς ράπερ της Αγγλίας, έχοντας μπει στη δισκογραφία από την ηλικία των 15 ετών και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες mixtapes και singles αυτά τα χρόνια. Μέσα στο 2024 αναμένεται να βγει το ντεμπούτο του άλμπουμ, με τίτλο «Can’t Rush Greatness». Φαντάσου ύφος που θα έχει όταν κυκλοφορήσει και τον δεύτερο δίσκο του!

Advertisement

* Πηγή: Mykonos Live TV

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο