Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά για διαγραφή Σαλμά: Σιγά μην τον άφηναν να επιβεβαιώνει το πάρτι στον Πολιτισμό

Published

on

neaaristera 1 1 1024x669 1 600x392 600x350.jpg

Βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση επί του συνόλου εξαπολύει η Νέα Αριστερά με αφορμή τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά και τις καταγγελίες που πραγματοποίησε για τα κυλικεία στους αρχαιολογικούς χώρους.

Όπως επισημαίνει η Νέα Αριστερά, «ο κ. Μητσοτάκης μοιράζεται με την εκλεκτή του υπουργό Πολιτισμού τη διαχείριση και τη ροή του δημόσιου χρήματος στον Πολιτισμό».

Η κοινοβουλευτική ομάδα συνεχίζει λέγοντας πως «η διαγραφή Σαλμά από τη ΝΔ προφανώς έχει να κάνει με το ότι είχε δίκιο στα όσα κατήγγειλε σχετικά με  τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς για τα κυλικεία στους αρχαιολογικούς χώρους».

«Σιγά μην άφηναν τώρα έναν βουλευτή τους να επιβεβαιώνει ότι το πάρτι στον Πολιτισμό αφορά τους ίδιους»

Κατά τη Νέα Αριστερά «το θέμα είχε αναδειχθεί στον τύπο και είχε τεθεί πολιτικά στην υπουργό. Η κ. Μενδώνη, με το γνωστό ύφος, είχε απαξιώσει την αντιπολίτευση όταν είχε συζητηθεί το θέμα στη Βουλή».

Τέλος, επισημαίνει πως «σιγά μην άφηναν τώρα έναν βουλευτή τους να επιβεβαιώνει ότι το πάρτι στον Πολιτισμό αφορά τους ίδιους τους φίλους του κ. Μητσοτάκη».

Advertisement

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Σαλμάς ανέφερε σήμερα Τρίτη σε τηλεοπτική συνέντευξη πως «δεν μπορώ να δεχτώ μία εταιρεία να παίρνει στην ελάχιστη τιμή όλα τα κυλικεία των αρχαιολογικών χώρων, κι η κ. Μενδώνη να λέει «δεν με νοιάζει η τιμή», με νοιάζει να είναι καλά τα κυλικεία. Απέρριψε προσφορά με διπλάσια τιμή».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο