Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Η Κέιτ Γουίνσλετ βρίσκεται απέναντι σε όσους θεωρούν γενναία μια γύναικα χωρίς μακιγιάζ

Published

on

kate winslet2 1024x868 620x350.jpg

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία υποδύεται τη διάσημη φωτορεπόρτερ Λι Μίλερ στη βιογραφική ταινία «Lee», μίλησε σε συνέντευξή της για τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος και σχολίασε τα διαφορετικά πρότυπα που ισχύουν για τους άνδρες και τις γυναίκες ηθοποιούς.

Σύμφωνα με το BBC, αφορμή ήταν το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lee», όπου ένα μέλος του συνεργείου συμβούλεψε την Γουίνσλετ να καθίσει πιο ίσια για να μη φαίνονται οι ατέλειές της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του απάντησε ότι αν το λέει για να μην φαίνονται οι «δίπλες» στην κοιλιά της, «υπάρχει περίπτωση να το κάνει». Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας «αρέσκεται στο να πίνει κρασί, να τρώει ψωμί και τυρί και όχι να κάνει Pilates». Η αντίδρασή της αυτή χαρακτηρίστηκε «γενναία» και φρόντισε  να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

«Μου αρέσει αρκετά να κάνω δηλώσεις. Και στην πραγματικότητα, πρέπει να πω ότι είμαι στο σημείο που λέω: «Ξέρετε κάτι; Η ζωή είναι πολύ μικρή»», δήλωσε κατά τη διάρκεια των History Talks του History Channel, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας.

«Αλλά είναι ένα πράγμα που μου συμβαίνει αρκετά συχνά τελευταία, όταν οι άνθρωποι θα μου πουν: «Ω, Θεέ μου, ήσουν τόσο γενναία σε αυτή την ταινία, δεν είχες μακιγιάζ και φαίνεσαι πραγματικά κάπως χάλια». Και αναρωτιέται η ηθοποιός εκεί (και εύλογα) γιατί δεν λέμε άραγε ποτέ σε έναν άνδρα: «Ήσουν τόσο γενναίος, που άφησες μούσι»;

Επίσης, υπογράμμισε την ανισότητα στις ερωτήσεις που απευθύνονται σε γυναίκες σχετικά με το πώς συνδυάζουν την καριέρα με τη μητρότητα, κάτι που σπάνια γίνεται στους άνδρες.

Advertisement

«Και μετά υπάρχει ένα άλλο, (που ρωτάνε), «πώς συνδυάζεις το να είσαι μητέρα και να κάνεις καριέρα»;» συνέχισε η σταρ. «Λέμε, «Πώς συνδυάζεις το να είσαι πατέρας και να κάνεις καριέρα»; Θέλω να πω, πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη δυναμική».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο