Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

H Brigitte Bardot κατακεραυνώνει την οικογένεια του Alain Delon: «Ήταν φυλακισμένος στο ίδιο του το σπίτι»

Published

on

h0411554 620x350.jpg

Η Brigitte Bardot εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή της μετά τον θάνατο του Alain Delon, στις 18 Αυγούστου 2024. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, επέκρινε την οικογένεια του Delon και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού ως εκείνες ενός άνδρα που ζούσε φυλακισμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Η Bardot εξέφρασε τη θλίψη της για τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες φέρεται να ζούσε, κατηγορώντας άμεσα το κοντινό του περιβάλλον, ενώ αποκάλυψε ότι είναι βαθιά κλονισμένη από αυτή την απώλεια.

Γιατί η Brigitte Bardot νιώθει θυμωμένη μετά τον θάνατο του Alain Delon;

Ο θάνατος του Alain Delon, σε ηλικία 88 ετών, άφησε ένα τεράστιο κενό στις καρδιές των αγαπημένων του προσώπων αλλά και σε πολλές προσωπικότητες από τον κόσμο του κινηματογράφου.

Η Brigitte Bardot, επί χρόνια φίλη του ηθοποιού, δεν έκρυψε τη θλίψη και την οργή της για τις συνθήκες των τελευταίων στιγμών του ηθοποιού. Σε συνέντευξή της στην Parisien , δήλωσε: «Ήταν φυλακισμένος στο ίδιο του το σπίτι». Μια συγκλονιστική δήλωση που ρίχνει φως στις οικογενειακές εντάσεις.

Η Bardot πάντα θεωρούσε τον Delon έναν πραγματικό φίλο. Το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό πριν τον θάνατό του είχε αποκλειστεί της προκάλεσε τεράστια θλίψη και πικρία. Πρόσθεσε ότι η οικογένεια του ηθοποιού πήρε ορισμένες αποφάσεις για λογαριασμό του, δυσκολεύοντας την όποια επαφή του με τους φίλους του. Εξαιτίας αυτής της απόφασης, η ίδια θεωρεί ότι ο Delon στερήθηκε τις τελευταίες του στιγμές με τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον νοιάζονταν, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τον αποχαιρετήσουν.

Η ίδια μιλά για «τρομερές συνθήκες» διαβίωσης, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Advertisement

Ποιες ήταν οι συνθήκες θανάτου του Alain Delon

Ο Alain Delon υπέκυψε εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, περιτριγυρισμένος από τα τρία παιδιά του, Alain-Fabien, Anouchka και Anthony, στο σπίτι του στο Douchy. Ο απολογισμός του θανάτου του εγείρει ερωτήματα.

Αυτός ο θάνατος, αν και φυσικός λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, έχει πυροδοτήσει συζητήσεις στη Γαλλία σχετικά με τη σημασία της φροντίδας των ηλικιωμένων και τις οικογενειακές ευθύνες. Πέρα από τη θλίψη για την ανθρώπινη απώλεια, αυτό το γεγονός έχει αναδείξει την πολυπλοκότητα των διαπροσωπικών σχέσεων μέσα στην οικογένεια.

Οι οικογενειακές σχέσεις του ηθοποιού ήταν συχνά τεταμένες, γεγονός που μπορεί να επηρέασε την ευημερία του τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Η Brigitte Bardot κατήγγειλε την έλλειψη επικοινωνίας με τον έξω κόσμο σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Η σταρ του γαλλικού κινηματογράφου επιμένει ότι αυτές οι τελευταίες στιγμές σημαδεύτηκαν από μια κάποια παράξενη ζωή, η οποία του επιβλήθηκε και δεν την επέλεξε.

Υποστηρίζει ότι οι κοντινοί συγγενείς του ηθοποιού έπαιρναν αποφάσεις σχετικά με την υγεία του και τη ζωή του, χωρίς απαραίτητα να συμπεριλάβουν τους στενούς του φίλους στη διαδικασία.

Η Brigitte Bardot, με τις δηλώσεις της, απεικονίζει μια τραγική κατάσταση που αφορά όχι μόνο τον Alain Delon αλλά γενικότερα τη φροντίδα των ηλικιωμένων στο τέλος της ζωής τους. Η συζήτηση αυτή γεννά πολυάριθμα ερωτήματα σχετικά με την επιλογή των φροντιστών, τη λήψη αποφάσεων και την απουσία επιλογών για τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Advertisement

Πηγή: GRACE



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο