Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Πλήρωσε εκτελεστή 10.000 δολάρια σε Bitcoin για να σκοτώσει τη σύζυγο του άνδρα που γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών

Published

on

1 92 620x350.jpg

Μια γυναίκα καταδικάστηκε σε περισσότερα από οκτώ χρόνια φυλάκισης επειδή προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τη σύζυγο ενός άνδρα που γνώρισε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Melody Sasser πλήρωσε σχεδόν 10.000 δολάρια σε Bitcoin για τις υπηρεσίες ενός εκτελεστή που ήταν διαθέσιμος στον ιστότοπο «Online Killers Market» το 2023.

Η 48χρονη Sasser γνώρισε τον David Wallace στο Match.com το 2020, με το ζευγάρι να καταλήγει να κάνει μαζί πεζοπορίες, χωρίς να γίνεται σαφές εάν σύναψαν ποτέ ερωτική σχέση.

«Ελπίζω να… πεθάνετε»

Το 10 News αναφέρει ότι συχνά πήγαιναν μαζί στους λόφους, αν και παραμένει ασαφές αν είχαν ποτέ ρομαντική σχέση. Παραμένοντας φίλοι για λίγο καιρό, τα προβλήματα άρχισαν το 2022, όταν ο Wallace μετακόμισε στην Αλαμπάμα με την τότε αρραβωνιαστικιά του.

«Στις επικοινωνίες της με την ιστοσελίδα, η Sasser παρείχε φωτογραφίες και πληροφορίες για την τοποθεσία του θύματος»

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Sasser στο άκουσμα των χαρμόσυνων νέων είπε στον Wallace: «Ελπίζω να πέσετε και οι δύο από έναν γκρεμό και να πεθάνετε».

Advertisement

Τότε ήταν που τα πράγματα έγιναν πιο σκοτεινά, καθώς η Sasser άρχισε να παρακολουθεί το ζευγάρι μέσω της εφαρμογής γυμναστικής Strava, ενώ ο εισαγγελέας των ΗΠΑ ανέφερε σε δελτίο Τύπου ότι η 48χρονη αναζήτησε τον Ιανουάριο του 2023 εκτελεστή που θα σκότωνε τη μέλλουσα σύζυγο του Wallace.

Η επισκέψεις στο dark web

Το δελτίο αναφέρει: «Σύμφωνα με τα κατατεθειμένα δικαστικά έγγραφα, η Sasser παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε έναν ιστότοπο που φιλοξενείται στο dark web και είναι γνωστός ως Online Killers Market με σκοπό να προσλάβει έναν εκτελεστή για να δολοφονήσει μια κάτοικο της Αλαμπάμα.

«Στις επικοινωνίες της με την ιστοσελίδα, η Sasser παρείχε φωτογραφίες και πληροφορίες για την τοποθεσία του θύματος».

Προσθέτει: «Σε αντάλλαγμα για την αναμενόμενη δολοφονία του θύματος, η Sasser χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να διαβιβάσει σχεδόν 10.000 δολάρια σε κρυπτονόμισμα στους επίδοξους δολοφόνους. Τελικά, το σχέδιο απέτυχε».

Η Sasser συνελήφθη τελικά, ενώ σε μια έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν «ένα ημερολόγιο που απαριθμούσε διάφορες άλλες ιστοσελίδες εκτελεστών, έναν χειρόγραφο λογαριασμό επικοινωνίας με το Online Killers Market και μια στοίβα από αμερικανικά νομίσματα κάτω από ένα αυτοκόλλητο σημείωμα που ανέφερε μια διεύθυνση Bitcoin», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Advertisement

Την Τετάρτη (18/9), η Sasser καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκιση στο πλαίσιο συμφωνίας για την ομολογία της.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο