Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το καυτό φιλί με την κόρη της Δέσποινας Βανδή στη συναυλία της μητέρας της

Published

on

νικολαιδι 620x350.jpg

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε φέτος τα 30 χρόνια καριέρας της και έριξε αυλαία για τις καλοκαιρινές της συναυλίες στον Λυκαβηττό. Η περιοδεία για τα 30 χρόνια μουσικής πορείας της τραγουδίστριας ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο, στις 21 Σεπτεμβρίου. Από τη συναυλία, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η κόρη της, Μελίνα  Νικολαΐδη, αλλά και σύντροφός της Δημήτρη Φιντιρίκος.

Η 55χρονη σταρ εμφανίστηκε στο Λυκαβηττό, 21 χρόνια μετά το αξέχαστο live που είχε κάνει στο ίδιο μέρος, αποχαιρετώντας προσωρινά το κοινό της στην Ελλάδα. Η Βανδή καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο θέατρο.

Εκεί κάπου μέσα στο πλήθος του θεάτρου βρέθηκε και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο. Μάλιστα,  η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, εθεάθη με τον 37χρονο επιχειρηματία κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Οι δυο τους  αντάλλασσαν συνεχώς αγκαλιές και φιλιά, ενώ ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν σταμάτησε να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του.

Ο χωρισμός και η νέα αρχή για τη Μελίνα Νικολαΐδη

Ήταν πριν από λίγους μήνες που η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη χώρισε από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη μετά από μια σχέση δύο ετών.

Advertisement

Η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, όπου σπουδάζει μουσικό θέατρο, ενώ κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Ήταν πρόσφατα που προέκυψαν οι φήμες για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, με την επιβεβαίωση να έρχεται τελικά με μια κοινή τους εμφάνιση στη Σίφνο.

Το νέο hot ζευγάρι της πόλης δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή και φροντίζει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές.

*Πηγή: TLIFE

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο