Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Τζέφρι Ντάμερ: Ο πατέρας του είχε μια θεωρία για το τι έφταιγε που ο γιος του έγινε κατά συρροή δολοφόνος

Published

on

2 13 620x350.jpg

Ο Λάιονελ Ντάμερ —ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 87 ετών— μίλησε για τα αποτρόπαια εγκλήματα του γιου του Τζέφρι Ντάμερ και για το τι πίστευε ότι μπορεί να τον οδήγησε στο να γίνει ένας από τους πιο διαβόητους δολοφόνους στον κόσμο.

Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ ξετυλίχθηκε στη σειρά του Netflix «Monster: The Jeffrey Dahmer Story». Η σειρά παρακολούθησε τον Ντάμερ από νεαρή ηλικία, δείχνοντας πώς εξελίχθηκε σε έναν βίαιο κατά συρροή δολοφόνο.

Σκότωσε 17 άντρες και αγόρια κατά τη διάρκεια μιας σειράς δολοφονιών που διήρκεσε από το 1978 μέχρι τη σύλληψή του το 1991. Τεμάχιζε τα θύματά του —με ένα από αυτά να είναι μόλις 14 ετών— και επίσης διέπραττε νεκροφιλία, κανιβαλισμό και κρατούσε τρόπαια των θυμάτων του.

«Δεν τον κράτησε καν στην αγκαλιά της»

Στη σειρά, ο Λάιονελ δίνει μια εξήγηση για τα φρικτά εγκλήματα του γιου του. Υποστήριξε ότι θα μπορούσε να υπάρχει σχέση μεταξύ των φαρμάκων που έπαιρνε η σύζυγός του, Τζόις, πριν γεννηθεί ο Ντάμερ, αν και τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο Λάιονελ λέει συγκεκριμένα: «Ξέρετε ότι τα χάπια ξεκίνησαν όλο αυτό το πράγμα. Πόσα χάπια νομίζετε ότι έπαιρνε όταν ήταν έγκυος στον Ντάμερ; Χιλιάδες! Έπαιρνε υπνωτικά χάπια, ηρεμιστικά, φάρμακα για τις επιληπτικές κρίσεις».

Advertisement

Και πρόσθεσε: «Δεν τον κράτησε καν στην αγκαλιά της. Τον κατατρόμαξε. Και μετά απλά έφυγε. Μπήκε στο αυτοκίνητό της, έφυγε και άφησε το παιδί στο σπίτι όλο το καλοκαίρι».

Τζέφρι Ντάμερ

Πρωτοσέλιδο με τον Τζέφρι Ντάμερ

Ο Λάιονελ Ντάμερ ισχυρίστηκε τα ίδια και στην πραγματική ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Inside Edition του CBS.

«Η πρώην σύζυγός μου είχε πάρει περίπου 26 δισκία διαφορετικών φαρμάκων περίπου ένα μήνα αφότου έμεινε έγκυος», αποκάλυψε.

«Αναρωτιέμαι εάν το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κακού βρίσκεται βαθιά στο αίμα»

Σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα με τίτλο «Dahmer on Dahmer», ο ίδιος και η δεύτερη σύζυγός του, Σάρι, μίλησαν επίσης ανοιχτά για τις ικανότητες της Τζόις ως μητέρας.

Advertisement

Ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν πολύ διακριτική και σπάνια τον άγγιζε ή τον κρατούσε αγκαλιά.

«Όταν γεννήθηκε ο Τζέφρι, οι παππούδες και οι γιαγιάδες δεν επιτρεπόταν να κρατήσουν το μωρό», είπε η Σάρι.

«Η Τζόις δεν ήθελε κανείς να αγγίξει το μωρό ή να αναπνέει κοντά του. Φοβόταν τα μικρόβια», πρόσθεσε.

Στο βιβλίο του A Father’s Story του 1994, ο Λάιονελ όχι μόνο μίλησε για τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που έπαιρνε η Τζόις, αλλά αναλογίστηκε επίσης αν η ντροπαλότητα του γιου του θα μπορούσε να είναι ένα κόκκινο πανί εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με αναφορές, κατηγορούσε τον εαυτό του ότι δεν έδινε αρκετά στον Τζέφρι συναισθηματικά.

Advertisement

Έγραψε στο βιβλίο: «Ως επιστήμονας, αναρωτιέμαι εάν το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κακού βρίσκεται βαθιά στο αίμα που κάποιοι από εμάς μπορεί να μεταδώσουν στα παιδιά τους κατά τη γέννηση».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο