Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Sean «Diddy» Combs: Κλείδωνε γυναίκες στα πάρτυ του

Published

on

diddy 1 620x350.jpg

Ένα βίντεο από μια συνέντευξη του Sean «Diddy» Combs του 2002 ήρθε στην επιφάνεια εν μέσω της σύλληψής του για τις κατηγορίες του εκβιασμού και της σωματεμπορίας. Στο εν λόγω υλικό ο ράπερ, αστειεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια των πάρτι του κλειδώνει τις πόρτες για να κρατήσει τις γυναίκες εκεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κόναν Ο’ Μπράιεν ζήτησε από τον ράπερ να αποκαλύψει τα μυστικά για ένα επιτυχημένο πάρτι, καθώς ο Diddy διοργάνωνε επί δεκαετίες τα περιβόητα πάρτι του.  Τότε ο Combs απάντησε στον παρουσιαστή του talk show: «Γυναίκες, όμορφες γυναίκες, φυσικά»,  ενώ συμπλήρωσε: «Όμορφοι άντρες για τις γυναίκες, φυσικά».

Όταν ο Ο’ Μπράιεν πρότεινε να μην υπάρχουν άλλοι άνδρες στο πάρτι, ο Combs απάντησε: «Υπάρχουν αρκετές γυναίκες για όλους. Πρέπει να δίνεις και στις κυρίες αυτό που χρειάζονται. Πρέπει να φροντίζεις τις γυναίκες σου. Δεν μπορείς να πιέσεις την κατάσταση».

Ο ράπερ συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεσαι «αλκοολούχα» ποτά και νερό γιατί «πολλές κυρίες πίνουν νερό στα πάρτι, οπότε αν δεν έχεις αυτό που χρειάζονται, θα φύγουν. Πρέπει να τις κρατήσεις εκεί, χρειάζεσαι κλειδαριές στις πόρτες». Έπειτα από τη δήλωση αυτή ο Combs γέλασε και σχολίασε: «Είναι λίγο πονηρό».

Επίσης, είπε στον Ο’ Μπράιεν ότι πρέπει ο χώρος να είναι ζεστός και να κρατάει κλειστό το κλιματιστικό, ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν «άνετα και χαλαρά». Η συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τη σύλληψη του Combs τη Δευτέρα για συνωμοσία εκβιασμού, σωματεμπορία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν στο κατηγορητήριο ότι ο ράπερ «κακοποιούσε, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες και άλλους γύρω του για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του» για δεκαετίες, «δημιουργώντας μια εγκληματική επιχείρηση της οποίας τα μέλη και οι συνεργάτες εμπλέκονται σε σωματεμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμούς, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Ο Sean «Diddy» Combs – που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών – δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο