Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Έμα Κορονέλ: Η σύζυγος του «Ελ Τσάπο» συνεχίζει την καριέρα της ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Published

on

φασ 620x350.jpg

Η σύζυγος του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν θα περπατήσει στην πασαρέλα του Μιλάνου αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ως πρωταγωνίστρια της συλλογής Spring/Summer 2024 της April Black Diamond, κορυφαίας σχεδιάστριας με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, η οποία ντύνει διασημότητες στις Κάννες και δεκάδες quinceañeras (η quinceañera είναι μια γιορτή για τα 15α γενέθλια ενός κοριτσιού που είναι συνηθισμένη στον μεξικανικό και σε άλλους λατινοαμερικανικούς πολιτισμούς) που αναζητούν ένα εντυπωσιακό φόρεμα για το πάρτι τους.

«Όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας»

Η Κορονέλ θα βρεθεί ως μοντέλο στο Palazzo Serbelloni, ένα ιστορικό νεοκλασικό κτίριο όπου κάποτε έζησε ο Ναπολέων, για να επαναλάβει και να συνεχίσει τη διεθνή καριέρα της ως μοντέλο και influencer.

«Η προσεχής επίδειξη μόδας δεν θα επικεντρωθεί μόνο στα φορέματα, αλλά και στις ιστορίες που τα ζωντανεύουν. Ως σχεδιάστρια, πιστεύω ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και η μόδα είναι η τέλεια πλατφόρμα για να αναδείξουμε τη μεταμόρφωση, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα», έγραψε η April Black Diamond σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ποζάρει μαζί με την Κορονέλ.

Όμως η ιστορία της σύντομα πήρε άλλη τροπή όταν συνελήφθη στις 22 Φεβρουαρίου 2021 στο διεθνές αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον-Ντάλες (Βιρτζίνια), κατηγορούμενη από τις αμερικανικές αρχές ότι ήταν συνεργός του συζύγου της

«Όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας και να ξαναγεννηθούμε σαν πουλί και να ξεκινήσουμε από την αρχή», έγραψε στα κοινωνικά της δίκτυα η γεννημένη στο Πουέρτο Ρίκο δικηγόρος, μοντέλο και τραγουδίστρια, Mariel Colón Miró.

Η Colón συμμετείχε στη νομική υπεράσπιση του Γκουζμάν στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα είναι επίσης μοντέλο αυτή την Κυριακή μαζί με την Κορονέλ, πρώην βασίλισσα ομορφιάς.

Λύτρωση και ενδυνάμωση

Η 35χρονη Κορονέλ ήταν η τελευταία σύντροφος του Μεξικανού βαρόνου ναρκωτικών πριν συλληφθεί και εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο του 2017. Ο Ελ Τσάπο καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τον Ιούλιο του 2019. Η σύζυγος του εμπόρου ναρκωτικών, που τότε θεωρούνταν ο ισχυρότερος στον κόσμο, πήγε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της δίκης των 11 εβδομάδων, τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως η ιστορία της σύντομα πήρε άλλη τροπή όταν συνελήφθη στις 22 Φεβρουαρίου 2021 στο διεθνές αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον-Ντάλες (Βιρτζίνια), κατηγορούμενη από τις αμερικανικές αρχές ότι ήταν συνεργός του συζύγου της.

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, σε ηλικία 31 ετών, η Κορονέλ ομολόγησε την ενοχή της σε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εισαγγελείς της υπόθεσης διαπίστωσαν ότι το μοντέλο, το οποίο έχει μεξικανική και αμερικανική υπηκοότητα, «συνεργάστηκε στενά με τη δομή διοίκησης και ελέγχου» του καρτέλ Σιναλόα, για την οποία καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκισης τον Νοέμβριο. Ωστόσο, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση της ποινής της, η σύζυγος του Ελ Τσάπο αποφυλακίστηκε από τη φυλακή όπου κρατούνταν.

Advertisement

Αφού ανέκτησε την ελευθερία της τον Σεπτέμβριο του 2023, η Έμα Κορονέλ, με την οποία ο βαρόνος των ναρκωτικών απέκτησε δύο κόρες, επανήλθε αμέσως στη δημόσια ζωή της και εμφανίστηκε ξανά σε ένα πάρτι για την Ημέρα της Μεξικανικής Ανεξαρτησίας στο Λος Άντζελες. «Η Έμα θα βγει στην πασαρέλα και θα αντιπροσωπεύει όχι μόνο τα σχέδιά μου, αλλά και ένα κίνημα προς τη λύτρωση και την ενδυνάμωση», δήλωσε η σχεδιάστρια April Black Diamond. «Αυτό το σόου θα είναι μια απόδειξη της πεποίθησης ότι αυτό που πραγματικά κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο το φόρεμα που φοράει, αλλά η δύναμη που κουβαλάει μέσα της».

*Με πληροφορίες από: El Pais



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο