Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Sean «Diddy» Combs: Ο ράπερ Shyne λέει ότι του «κατέστρεψε» τη ζωή όταν ήταν μόλις 18 χρονών

Published

on

LM36FWTXBNLPHFGY46DBASGZAM 620x350.jpg

Ο ράπερ και πρώην προστατευόμενος του Sean «Diddy» Combs, Shyne, δήλωσε ότι ο πρώην μέντοράς του «κατέστρεψε» τη ζωή του μετά τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης το 1999, στους οποίους εμπλέκονται και οι δύο – ωστόσο δεν αισθάνθηκε χαρά για την πρόσφατη σύλληψη του ιδρυτή της Bad Boy Records με κατηγορίες για εκβιασμό, σωματεμπορία και άλλα συναφή εγκλήματα.

«Πρόκειται για κάποιον που κατέστρεψε τη ζωή μου»

«Ένα από τα πράγματα που δεν θα ευχόμουν ποτέ στον χειρότερο εχθρό μου είναι να είναι φυλακισμένος», δήλωσε ο καλλιτέχνης που γεννήθηκε ως Moses Barrow και κατάγεται από το Μπελίζ, ο οποίος πέρασε περίπου οκτώ χρόνια στη φυλακή, ενώ ο Combs αθωώθηκε από τις κατηγορίες σε σχέση με τους ίδιους πυροβολισμούς. «Επομένως, δεν παίρνω καμία χαρά από τις δοκιμασίες κανενός, είτε με το σύστημα δικαιοσύνης είτε με άλλο τρόπο».

Την εποχή των πυροβολισμών, ο Combs έβγαινε με την τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και συνελήφθη και αυτή για την υπόθεση

»Θα ήθελα όμως να ξεκαθαρίσω κάτι – πρέπει να είστε ειλικρινής στην περιγραφή της σχέσης. Πρόκειται για κάποιον που στην ουσία κατέθεσε εναντίον μου όταν δικάστηκα, όταν ήμουν ένα 18χρονο παιδί που δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο από το να κάνει τη μητέρα του περήφανη και το Μπελίζ περήφανο και να κάνει αυτό που όλοι μας θέλουμε να κάνουμε: να αναγνωριστεί το ταλέντο μας και να κατακτήσουμε τον κόσμο … Πρόκειται για κάποιον που κατέστρεψε τη ζωή μου».

«Κύριε, δεν έχω καμία σχέση με την προσωπική ζωή του Sean Combs»

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Barrow έγιναν σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του ως ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Μπελίζ.

Μία ημέρα νωρίτερα, ομοσπονδιακός δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε για δεύτερη φορά το αίτημα του Combs να τεθεί υπό κατ’ οίκον κράτηση, αφού οι αρχές τον φυλάκισαν την Τρίτη με βάση ένα κατηγορητήριο τριών υποθέσεων, 14 σελίδων, το οποίο τον κατηγορούσε για εμπορία ανθρώπων του σεξ με βία, απάτη ή εξαναγκασμό, συνωμοσία για εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε την Πέμπτη τον 45χρονο Barrow αν γνώριζε -ή ακόμη και αν συμμετείχε- σε ορισμένες από τις πιο αισχρές κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του Combs: ότι ο τρεις φορές νικητής του Grammy ανάγκαζε με τη βία τα θύματα – που φέρονται να εξαναγκάστηκαν να πάρουν ναρκωτικά – να συμμετέχουν σε ομαδικές σεξουαλικές πράξεις που αναφέρονται με συνεργάτες του, ενώ ο ίδιος κατέγραφε βίντεο και αυνανιζόταν στις συναντήσεις.

Advertisement

Ο Barrow γέλασε με την ερώτηση. «Θεέ μου – κύριε, δεν έχω καμία σχέση με την προσωπική ζωή του Sean Combs», είπε. «Όλα ήταν αυστηρά σε επαγγελματικό επίπεδο».

Η υπόθεση των Diddy και Shyne

Συνελήφθησαν και οι δύο σε μια από τις μεγαλύτερες ποινικές δίκες που είχαν γίνει τότε και αφορούσαν γνωστές προσωπικότητες της hip-hop βιομηχανίας, μετά από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο του Μανχάταν, από τους οποίους τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Ο 54χρονος Combs κατέθεσε τελικά ότι δεν είχε όπλο εκείνο το βράδυ. Έλαβε αθωωτική απόφαση στις κατηγορίες ότι πήρε παράνομα ένα όπλο στο κλαμπ και προσπάθησε να δωροδοκήσει τον οδηγό του για να αναλάβει τη νόμιμη ευθύνη για το όπλο. Στο μεταξύ, ο Barrow καταδικάστηκε για επίθεση μαζί με άλλες κατηγορίες, πήγε στη φυλακή και απελάθηκε στο Μπελίζ.

Την εποχή των πυροβολισμών, ο Combs έβγαινε με την τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και συνελήφθη και αυτή για την υπόθεση. Αλλά οι κατηγορίες εναντίον της αποσύρθηκαν. Και η Λόπεζ δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κανένα δημόσιο σχόλιο σχετικά με τις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων εναντίον του Combs, ο οποίος έχει δηλώσει αθώος και θα μπορούσε να εκτίσει ποινή έως και ισόβιας κάθειρξης αν καταδικαστεί.

Ο Barrow δήλωσε την Πέμπτη ότι «συγχώρεσε» τον Combs και «προχώρησε». Παραδέχθηκε αργότερα ότι προσπάθησε να δει αν ο Combs θα επένδυε κάποια χρήματα στο Μπελίζ και στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας της Καραϊβικής.

Advertisement

«Αλλά … ας μην ξεχνάμε ποια είναι τα ψυχρά, σκληρά γεγονότα», δήλωσε ο Barrow. «Πρόκειται για κάποιον που κατέστρεψε τη ζωή μου».

Ωστόσο, φρόντισε να προσθέσει: «Παίρνω κάποια ικανοποίηση από αυτό που περνάει; Απολύτως όχι. Είμαι διαφορετικός [από] τους άλλους ανθρώπους. Κανείς δεν χρειάζεται να αποτύχει για να πετύχω εγώ. Κανείς δεν χρειάζεται να υποφέρει».

*Με πληροφορίες από: Guardian | Ramon Antonio Vargas



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο