Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Δέκα «iconic» ζευγάρια διασήμων από το παρελθόν

Published

on

image 16 620x350.jpg

Το φαινόμενο της νοσταλγίας έχει κατακλύσει τα social media τα τελευταία χρόνια όσο θυμόμαστε τις κορυφαίες στιγμές των 90s, 00s και 2010s.

Έτσι κι εμείς αναπολούμε το πρόσφατο παρελθόν και επαναφέρουμε στη μνήμη σας 10 ζευγάρια, τα οποία είμαστε σίγουροι πως κι εσείς ξεχάσατε πως υπήρξαν. Άλλες ήταν βραχύβιες σχέσεις ενώ άλλες παραλίγο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθούν 10 έρωτες που ξεχάστηκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Tom Cruise και Cher

Όχι μόνο ήταν μαζί, αλλά γνωρίστηκαν στον γάμο του Sean Penn και της Madonna το 1985, όταν η Cher ήταν 39 ετών και ο Cruise 23. «Ήταν αρκετά καυτό για ένα μικρό διάστημα», είπε η Cher στο WWHL το 2013, προσθέτοντας ότι ο Cruise παραμένει «στην πεντάδα» των καλύτερων εραστών της.

Advertisement

Bradley Cooper και Renee Zellweger

Αυτή η σχέση που ξεκίνησε το 2009, ενθουσίασε το κοινό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Case 39» και σύντομα έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Η σχέση τους κράτησε 2 χρόνια.

Julia Roberts και Matthew Perry

Το 1995, όταν οι παραγωγοί της σειράς Friends προσέγγισαν για πρώτη φορά τη Julia Roberts, ο Matthew Perry εξεπλάγη όταν έμαθε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο– εφόσον η πλοκή της περιελάμβανε τον Τσάντλερ Μπινγκ.

Ο Perry της έστειλε τριαντάφυλλα για να την ευχαριστήσει κι εκείνη αστειευόμενη του είπε ότι θα δεχόταν να γυρίσει το επεισόδιο, αν της εξηγούσε την κβαντική φυσική. Σε μια εποχή πριν τα social media, οι δυo τους επικοινωνούσαν για ώρες μέσω φαξ μέχρι που γνωρίστηκαν από κοντά. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ κι ο Perry, παλεύοντας με τις εξαρτήσεις και την κατάθλιψη, της ζήτησε να χωρίσουν. Ο Perry πέθανε πέρσι στις 28 Οκτωβρίου – την ημέρα των γενεθλίων της Roberts.

Advertisement

Ryan Reynolds και Alanis Morissette

Jeff Kravitz/FilmMagic.

Ίσως το πιο «από πού κι ως πού» ζευγάρι της λίστας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Drew Barrymore το 2002 και αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2004. Το 2005 ο ηθοποιός είπε στο People, «Λατρεύω τη μουσική της… Μπορεί να είναι άβολο όταν μπαίνει στο δωμάτιο και εγώ ακούω τα τραγούδια της και χορεύω με τα εσώρουχά μου». Χώρισαν το 2006.

Janet Jackson και Matthew McConaughey

KMazur/WireImage.

Αν δεν το θυμάστε ως ζευγάρι είναι λογικό, αφού σύμφωνα με τον McConaughey, οι δυο τους είχαν βγει απλά ένα ραντεβού «και αυτό ήταν όλο». Παρ’ όλα αυτά, το 2002 οι φήμες ήθελαν να έχουν κάτι παραπάνω αν και οι δυο τους έλεγαν ότι είναι απλώς φίλοι. Χρόνια αργότερα, η Jackson παραδέχτηκε τη σχέση τους.

Sofia Coppola και Quentin Tarantino

J. Vespa/WireImage.

Advertisement

Οι σκηνοθέτες είχαν σχέση για δύο χρόνια, μετά το διαζύγιο της Coppola το 2003. Παρά τον χωρισμό τους, παρέμειναν φίλοι και στηρίζουν ο ένας τις δουλειές του άλλου μέχρι και σήμερα.

Ryan Gosling και Sandra Bullock

Κι όμως, οι δύο ηθοποιοί έβγαιναν από το 2002 μέχρι το 2003 όταν η Bullock ήταν 38 ετών και ο Gosling 22. Μάλιστα, είχαν ανακοινώσει επίσημα τη σχέση τους με μια λαμπερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών στην πρεμιέρα του Murder by Numbers, όπου έπαιζε η Bullock, καθώς και στην πρεμιέρα της ταινίας του Gosling, The Believer.

John Krasinski και Rashida Jones

Οι φαν του The Office μπορεί να αγάπησαν τη χημεία των δύο χαρακτήρων και το «will they, won’t they» ρομαντισμό που έδενε τις σκηνές τους. Άλλους πάλι ίσως να τους εκνεύριζε αφού ήθελα να δουν τον Jim με την Pam. Πάντως στην πραγματική ζωή, ο Krasinski και η Jones ήταν μαζί για σχεδόν ένα χρόνο. Βέβαια, είχαν χωρίσει προτού παίξουν μαζί στη σειρά.

Advertisement

Nicole Kidman και Lenny Kravitz

Rick Diamond/Getty Images.

Όχι απλώς έβγαιναν αλλά ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού είχαν αρραβωνιαστεί! Ωστόσο, ο χωρισμός τους το 2003 φαίνεται να ήταν φιλικός. «Ήξερα τη Zoë επειδή ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της», είχε πει η Kidman σε συνέντευξη για τη σειρά Big Little Lies. «Το κρατάμε στην οικογένεια! Λατρεύω τον Lenny. Είναι υπέροχος τύπος».

Mila Kunis και Macaulay Culkin

Chris Polk/FilmMagic.

Άλλο ένα ζευγάρι που, αν και ήταν μαζί για χρόνια, παραλίγο να ξεχάσουμε ότι υπήρξε. Η Kunis και ο Culkin ήταν μαζί από το 2002 έως περίπου το 2010. Μάλιστα λέγεται ότι είχαν αρραβωνιαστεί. Αν και όσο ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλό προφίλ και αρνούνταν να μιλούν για τη σχέση τους, το 2016 η Kunis είχε αναφέρει πως χώρισαν φιλικά εξαιτίας της δημοσιότητας του Culkin.

*Πηγή: Grace

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο