Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ έβαψε τους σκύλους τους πορτοκαλί και μωβ

Published

on

image 14 620x334.jpg

Η Νίκολα Πελτζ, σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ, έκανε κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η ηθοποιός αποφάσισε να βάψει τo τρίχωμα των σκυλιών της άλλο χρώμα και η κίνησή της αυτή έχει προκαλέσει πανικό.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που την δείχνει να χορεύει μαζί με τον σύζυγό της Μπρούκλιν Μπέκαμ στην κουζίνα του σπιτιού τους πριν σηκώσει τον σκύλο της, ράτσας Μπολονέζ, το οποίο ήταν βαμμένο με ροζ χρώμα και πορτοκαλί στα αυτιά και στα πίσω πόδια.

Αν και αφαίρεσε το κομμάτι με τον σκύλο μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, οι εικόνες που καταγράφηκαν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσω ανάρτησης στο Instagram, έδειξε και τον δεύτερο σκύλο τους, ίδιας ράτσας, που ονομάζεται Λαμπ, του οποίου η γούνα ήταν βαμμένη με ροζ και μωβ χρώματα.

Οι αντιδράσεις

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν από τα βίντεο με τους βαμμένους σκύλους και εξέφρασαν τη θλίψη τους για τα ζώα. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, δήλωσαν: «Ο σκύλος φαινόταν τόσο λυπημένος – στην αρχή νόμιζα ότι ήταν παιχνίδι», έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει τρομαγμένος: «Ω Θεέ μου, ο σκύλος». «Πες μου ότι δεν το έκανε αυτό στον καημένο τον σκύλο», σχολίασε ένα τρίτο άτομο. «Τα καημένα σκυλιά, αυτό δεν είναι φυσιολογικό», υπογράμμισε ένας άλλος λογαριασμός.

Advertisement

Η μήνυση σε κομμωτή σκύλων για τον θάνατο του σκύλου της

Τον Ιούλιο έγινε γνωστό πως η Πελτζ ετοιμαζόταν να κάνει μήνυση σε κομμωτή σκύλων μετά τον ξαφνικό θάνατο του τσιουάουα της. Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον θάνατο του σκύλου της έναν μήνα νωρίτερα, αποκαλύπτοντας πως το τσιουάουα της υπέστη αυτό που περιέγραψε ως επείγον ιατρικό περιστατικό μετά την επίσκεψη σε έναν ανώνυμο κομμωτή σκύλων στη Νέα Υόρκη.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο