Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό βίντεο με την πτώση πεζοπόρου από απότομη βουνοπλαγιά

Published

on

FotoJet 2024 09 22T085230.574 620x350.jpg

Δραματικά πλάνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας τη στιγμή που ένας άνδρας γλιστράει και πέφτει από μια απότομη βουνοπλαγιά ενώ έκανε πεζοπορία στην επαρχία Anhui της ανατολικής Κίνας τη Δευτέρα.

Ο 42χρονος Yang Meng βρισκόταν στα βουνά Fanzengjian όταν γλίστρησε και έπεσε, καταγράφοντας τη στιγμή με μια κάμερα 360 μοιρών.

Η κοντινή λήψη δείχνει τον άνδρα να γλιστράει σε μια ολισθηρή —από τη βροχή— πλαγιά, προτού ένα δέντρο σταματήσει την πτώση του και του σώσει τη ζωή.

«Όταν χτύπησα το δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου ένας βαρύς βράχος»

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ καθόλου και γλιστρούσα όλο και πιο γρήγορα. Τότε ήταν που κατάλαβα πως πρέπει να πέφτω από έναν γκρεμό», είπε στο CNN την Παρασκευή.

Δείτε τη στιγμή της πτώσης:

Advertisement

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι νεκρός»

«Όταν χτύπησα το δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου ένας βαρύς βράχος. Σκεφτόμουν μόνο: ‘δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι νεκρός’».

Το βίντεο, που τραβήχτηκε και αναρτήθηκε στο Douyin, την κινεζική έκδοση του TikTok, έχει συγκεντρώσει πάνω από 280.000 likes και έχει μοιραστεί περισσότερες από 445.000 φορές.

Advertisement

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν το σοκ τους, σχολιάζοντας πόσο τυχερός είναι που ζει και δείχνοντας ευγνωμοσύνη που ένα δέντρο του έσωσε τη ζωή.

Σε ένα μεταγενέστερο βίντεο που μοιράστηκε στην πλατφόρμα, ο Yang ανέφερε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά στην πτώση, αλλά είχε μερικές μελανιές στο αριστερό του πόδι.

«Υποθέτω ότι βγήκα σχεδόν αλώβητος. Μόνο μια μικρή γρατζουνιά στο αριστερό μου χέρι και ένα μικρό κόψιμο στο μηρό. Κατά τα άλλα, ήμουν μια χαρά», είπε στο CNN.

«Δεν θα το αφήσω να με κρατήσει πίσω»

Ο Yang δήλωσε ότι το περιστατικό τον έκανε να σκεφτεί βαθύτερα για το νόημα της ζωής.

«Η ζωή είναι πραγματικά σύντομη, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε κάθε μέρα. Δεν θα αφήσω αυτό το περιστατικό να με κρατήσει πίσω. Αν μη τι άλλο, με ωθεί να εξερευνήσω τον κόσμο ακόμη περισσότερο», δήλωσε.

Advertisement

Η επαρχία Anhui, περίπου 450 χιλιόμετρα δυτικά της Σαγκάης, χτυπήθηκε από βροχές τις τελευταίες ημέρες, καθώς δύο ισχυροί τυφώνες, ο Bebinca και ο Yagi, έπληξαν την περιοχή.

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν τον Bebinca, ο οποίος έφτασε στη στεριά τη Δευτέρα, ως την ισχυρότερη καταιγίδα που έπληξε τη Σαγκάη από το 1949.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο