Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Ματ Λε Μπλανκ: Βρίσκεται σε ανησυχητική κατάσταση μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Published

on

friends tv series 620x350.jpg

Σε δυσάρεστη κατάσταση βρίσκεται ο Ματ Λε Μπλανκ μετά το θάνατο του αγαπημένου του φίλου Μάθιου Πέρι. Συγκεκριμένα, ο «Τζόι» έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» να ανησυχούν γι’ αυτόν καθώς πλησιάζει η επέτειος του θανάτου του αγαπημένου τους εκλιπόντος συμπρωταγωνιστή.

Από τον τραγικό θάνατο του Πέρι, στις 28 Οκτωβρίου του 2023, ο 57χρονος  σπάνια εμφανίζεται δημόσια ενώ πενθεί και η τελευταία του εμφάνιση φέρεται να έκανε τους φίλους του να ανησυχούν. Μάλιστα, ο ηθοποιός εντοπίστηκε έξω στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα και η ατημέλητη εμφάνισή του προβλημάτισε τους υπόλοιπους της παρέας, δήλωσε πηγή στο In Touch Weekly, αφού είδαν τις φωτογραφίες του στο TMZ.

Σχετικά με την αξιοσημείωτη αλλαγή του Λε Μπλανκ, η πηγή είπε: «Συνήθιζε να είναι ένας τόσο αισιόδοξος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται άξιος να βρίσκεται στην παρέα τους με κάποιο τρόπο». Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή του έχει δεχτεί πλήγμα και αρκεί και μόνο να τον κοιτάξεις για να δεις ότι έχει παρατήσει τον εαυτό του».

Ωστόσο, η εν λόγω πηγή διαβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να έχει την αμέριστη υποστήριξη των φίλων του. «Η Τζεν, η Κόρτνεϊ, η Λίζα και ο Ντέιβιντ, θέλουν όλοι να τον επαναφέρουν στην παρέα και να τον κάνουν να χαμογελάσει ξανά», είπε ο πληροφοριοδότης.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο