Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2024: H Χάρις δέχθηκε, όμως ο Τραμπ απέρριψε την πρόσκληση για ντιμπέιτ στο CNN

Published

on

2024 09 21T172525Z 899895143 RC23Y9A0OQGK RTRMADP 5 USA ELECTION DEBATE 620x350.jpg

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις αποδέχθηκε πρόσκληση του CNN για να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ στις 23 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το επιτελείο της. Έπειτα η εκστρατεία Χάρις επιχείρησε έξυπνα να «παγιδεύσει» την εκστρατεία Τραμπ, ώστε να μην έχει επιχειρήματα να μην αποδεχθεί την πρόσκληση.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να συμφωνήσει για το ντιμπέιτ αυτό. Είναι το ίδιο σχήμα και πλαίσιο με το ντιμπέιτ του CNN στο οποίο συμμετείχε και δήλωσε ότι νίκησε τον Ιούνιο, όταν επαίνεσε τους συντονιστές, τους κανόνες και τα ποσοστά τηλεθέασης του CNN», δηλώνει σε ανακοίνωσή του η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις Τζεν Ο’Μάλει Ντίλον.

Η Κάμαλα Χάρις κέρδισε κάτι περισσότερο από τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

O Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την Βόρεια Καρολίνα και το Σάρλοτσβιλ από όπου η φωτογραφία.

Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει, δήλωσε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε ξανά την πρόσκληση για νέο ντιμπέιτ με την δημοκρατική αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις πριν από τις προεδρικές εκλογές. «Είναι παρά πολύ αργά για να οργανωθεί νέο ντιμπέιτ, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει», δήλωσε ο Τραμπ κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Βόρεια Καρολίνα.

Advertisement

Νωρίτερα σήμερα, το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις είχε ανακοινώσει ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αποδέχθηκε πρόσκληση του CNN για να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ στις 23 Οκτωβρίου.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ διευκρίνισε πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν στηρίζει την Κάμαλα Χάρις

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αστειευόταν όταν είπε ότι η Μόσχα υποστηρίζει την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Sky News Arabia.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία θα ήθελε η Χάρις να κερδίσει τις εκλογές σε ένα περιπαιχτικό σχόλιο, σύμφωνα με το Reuters, στο οποίο επικαλέστηκε το «μεταδοτικό» γέλιο της ως έναν λόγο που την προτιμά έναντι του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου και πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Η δήλωση του Ρώσου προέδρου προκάλεσε την αντίδραση του Λευκού Οίκου που είπε ότι ο Πούτιν θα πρέπει να σταματήσει να σχολιάζει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Ήταν ένα αστείο», δήλωσε ο Λαβρόφ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πόσο η αλλαγή στην αμερικανική προεδρία θα επηρέαζε την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας.  «Ο πρόεδρος Πούτιν έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ. Αστειεύεται συχνά κατά τη διάρκεια των δηλώσεων και των συνεντεύξεων που παραχωρεί».

«Δεν βλέπω μακροπρόθεσμες διαφορές στη στάση μας προς τις τωρινές ή τις προηγούμενες εκλογές στις ΗΠΑ, διότι κυβερνώνται από το διαβόητο «βαθύ κράτος»», επισήμανε ο Λαβρόφ.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο