Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Παύλου Γερουλάνου στον Νίκο Παπανδρέου

Published

on

6364bbaefcd801726d6a0ffc658330d0 XL 1 620x350.jpg

Εκ νέου «ευχαριστώ» στον Νίκο Παπανδρέου για τη στήριξη στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής απευθύνει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου ανέφερε σε δηλώσεις του πως «στήριξα τον Παύλο Γερουλάνο γιατί είπα ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να πάει καλά, όσοι με ακούνε να στηρίξουνε. Είναι γνήσιος, είναι ΠΑΣΟΚ, είναι πράσινος και με αυτόν θα γίνουμε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και θα γίνουμε και συμπολίτευση».

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πραγματοποίησε πως «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για μια ακόμη φορά για την στήριξη του και τα θερμά λόγια. Προχωράμε όλοι μαζί με δύναμη, με πίστη και πάθος για μια μεγάλη Νίκη Αξιών στις 6 Οκτωβρίου».

Η δήλωση του Νίκου Παπανδρέου:

Η στήριξη που είχε εκφράσει τον Ιούλιο

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Νίκος Παπανδρέου, ανέφερε ότι «ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πρέπει να μπορεί να συνθέσει θέσεις, απόψεις και γενιές. Με πάθος αλλά χωρίς εμπάθεια. Με ανανέωση αλλά χωρίς αποκλεισμούς. Με συμφωνίες αλλά χωρίς συναλλαγές. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη να συνθέσει τις ικανότητες των άξιων πολιτικών στελεχών και των μελών του και να λειτουργήσει με δημοκρατικό τρόπο, ώστε να εκφράσει τις ανάγκες της κοινωνίας που είναι επιτακτικές. Να εκφράσει την ανάγκη για ισχυρή οικονομία με ισότητα και δικαιοσύνη, γιατί έτσι μόνο μπορούμε να έχουμε ισχυρή Ελλάδα».

Advertisement

Ακολούθως ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ επέτυχε διότι συνδύασε τις ανάγκες της κοινωνίας και τις διαχρονικές του αξίες με την τεχνοκρατική επάρκεια. Το κόμμα ακόμη διατηρεί υψηλό φρόνημα διακυβέρνησης. Αντιστοίχως ο επικεφαλής του κόμματος πρέπει να έχει ίδια άποψη για την οικονομική παραγωγή καθώς και σχετική εμπειρία. Αυτό αφορά τα πολιτικά κόμματα οριζοντίως και δίχως εξαιρέσεις. Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει πραγματική άποψη για το πως λειτουργεί η πραγματική οικονομία».

Κατά τον ίδιο, «στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο