Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου, δεν ήξερα πού πατάω»

Published

on

image 10 620x350.jpg

To «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε και την πρώτη επίσκεψη του πλατό του MEGA έκανε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό του Σαββάτου. Μάλιστα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η οικοδέσποινα της καθημερινής πρωινής ζώνης του σταθμού έκανε μια πολύ τρυφερή αναφορά στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η καλεσμένη στην εκπομπή, εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια πως: «Κάθε χρονιά είναι μια πρόκληση. Ίσως είναι πιο δύσκολο όταν ξεκινάς να χτίσεις από την αρχή μία ομάδα. Αλλά και όταν έχεις χτίσει κάτι είναι πρόκληση το να το κρατήσεις. Γενικά είμαι ψύχραιμη. Είμαι πολύ ευαίσθητη, έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό παρά τις προσωπικές δυσκολίες που περνάμε. Αυτό με κρατάει».

Στη συνέχεια η Φαίη συμπλήρωσε: «Το ότι είμαι ψύχραιμη και έχω αξιοπρέπεια δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις. Για παράδειγμα, όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήταν πολύ δύσκολο για εμένα δεν ήξερα πού πατάω. Μου είπε η μαμά μου ότι με βλέπουν μαμάδες με παιδιά στο νοσοκομείο, και δεν μου επιτρέπεται να δώσω κάποιο δικαίωμα. Κρατάω σαν φυλακτό αυτή την συμβουλή της μαμάς μου. είναι το πιο σοφό πράγμα που έχω ακούσει, και αυτό που με χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο