Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Τα ζώδια σήμερα: Δεν πιστεύω κουβέντα

Published

on

zodia2.jpg

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Κριέ μου αγαπημένε, τί όμορφες μέρες είναι αυτές που σε έχουν βρει οι τελευταίες. Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δία σε κάνει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, όμως και θα πρέπει να προσέξεις να μην γίνεις αλαζόνας απλά και μόνο γιατί η ζωή σου φέρθηκε καλά.

Στα θετικά: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, σήμερα Σάββατο και το εξάγωνό της με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να αναλογιστείς τις πράξεις σου και να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να υπολογίζεις με μεγαλύτερη ακρίβεια το χρόνο σου γιατί δε σου βγαίνει όπως περιμένεις ούτε στα επαγγελματικά, αλλά ούτε και στα ερωτικά σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, το Σάββατο σε βρίσκει με την Σελήνη από το δικό σου ζώδιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και σε βοηθά να έρθει κοντά στους ανθρώπους που σου κάνουν καλό. Βέβαια, θα πρέπει να προσέχεις πώς επικοινωνείς μαζί τους γιατί  η αντίθεση Ήλιου και Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια κάποια σύγχυση.

Advertisement

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου θα έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο και θα διευρύνεις τη φήμη σου.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου μπορεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, αλλά μάλλον δεν ενδείκνυνται για σύντροφοι ζωής.

Δίδυμος

Δίδυμέ μου καλέ, η ημέρα σε καλεί να αναζητήσεις την εσωτερική σου ηρεμία. Αυτό θα το καταφέρεις μέσα από τη δουλειά σου και μάλιστα έτσι θα μάθεις πώς να μη φαίρεσαι απερίσκεπτα. Πρόσεξε από την μαζεμένη περισυλλογή να μην μπεις σε υπαρξιστικά μονοπάτια και τα βλέπεις όλα μαύρα χωρίς να είναι.

Στα θετικά: Χτίζει συμμαχίες στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι οι στόχοι σου είναι ουτοπικοί.

Advertisement

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα επικεντρώνεσαι στον κοινωνικό σου κύκλο. Βέβαια, καλό θα είναι σε όσα σου λένε να κρατάς «μικρό καλάθι» γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσεις δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Προσπάθησε να βγάλεις τα γυαλιά των ονείρων και να δεις τον κόσμο ρεαλιστικά.

Στα θετικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα κατορθώσεις να έχεις θετικές εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να αφήσεις τους συναισθηματισμούς και να πιάσεις τον επαγγελματισμό για να δεις τα αποτελέσματα που θες.

Στα αρνητικά: Μικροεντάσεις με το ταίρι σου θα έχεις σήμερα, οι οποίες όμως ξεπερνιούνται γρήγορα.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με το εξάγωνο της με τον Κρόνο σταθεροποιεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Εστιάζεις σε στόχους και υποχρεώσεις που μπορεί να είχες αφήσει κάπως πίσω . Προσπάθησε, ωστόσο, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Στα θετικά: Είσαι υπεύθυνος στα επαγγελματικά σου και έτσι βάζεις σε τάξη τα πρότζεκτ σου κερδίζοντας την αναγνώριση που σου αξίζει.

Advertisement

Στα αρνητικά: Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες σήμερα για να μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα επιστρέφεις στη φυσιολογική σου κατάσταση- αυτή της σταθερότητας. Αναλογίζεσαι σοβαρά τα μελλοντικά σου σχέδια, ενώ οι προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπορεί να σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια πιο πρακτική και συγκροτημένη οπτική γωνία. Αν δεν δώσεις την απαραίτητη σημασία σε όσα συμβαίνουν όμως, ενδέχεται να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν προσφέρονται για μια τέτοια στάση.

Στα θετικά: Χτίζεις γερές βάσεις με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου ως ταίρι.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε τις υποσχέσεις που σου δίνουν ή που μπορεί να θέλεις να δώσεις εσύ γιατί μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σήμερα το Σάββατο έχει το αγαπημένο σου πιάτο στο μενού: αποφάσεις. Εστιάζεις σε βαθιά και ουσιαστικά ζητήματα και προσπαθείς να κρίνεις ποια είναι η σωστή επιλογή. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις του Ερμή και του Ήλιου με το Δία και τον Ποσειδώνα δε σε βοηθούν, καθώς φέρνουν σύγχυση.

Advertisement

Στα θετικά: Θα έρθεις πιο κοντά στο τί ακριβώς θέλεις από τη ζωή σου.

Στα αρνητικά: Κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες τις προηγούμενες ημέρες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Σάββατο φωτίζει τις στενές σου σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές κι έτσι περνάς άλλη μια μέρα να ασχολείσαι με αυτές. Η μέρα σε καλεί, από την άλλη, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επενδύσεις και σε ό,τι σχετίζεται με το χρήμα γενικά.

Στα θετικά: Είναι μια καλή μέρα για να εδραιώσεις ερωτικούς δεσμούς και να δώσεις τέλος σε τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Θα έχεις, πιθανόν, παραπλανητικές υποσχέσεις μέσα στην ημέρα – κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά.

Advertisement

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, το Σάββατο σε καλεί να πραγματοποιήσεις όλον εκείνο τον προγραμματισμό της καθημερινότητας που έκανες τόσο καιρό. Θα έρθεις σε επαφή με διάφορα άτομα, αλλά προσπάθησε να μην πιστεύεις ό,τι ακούς.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου διαχειρίζεσαι πρακτικά ζητήματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλά πρόσεξε μην κουραστείς υπερβολικά.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε επίσης να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου – μπορεί να αισθανθεί ότι το αδικείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε σήμερα μια σιγουριά διαπνέει τις πράξεις και τις σκέψεις σου. Βέβαια, σε επίπεδο επικοινωνίας δυσκολεύεσαι λίγο. Πολλές από τις πληροφορίες που σου δίνουν δεν θα πρέπει  να τις πάρεις τοις μετρητοίς. Υπάρχει, μάλιστα, κίνδυνος λάθος εκτιμήσεων, οπότε αποστασιοποιήσου συναισθηματικά από όσα ακούς.

Στα θετικά: Η μέρα σου είναι γεμάτη ερωτισμό.

Advertisement

Στα αρνητικά: Πρόσεξε τις εξιδανικευμένες καταστάσεις κι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, το Σάββατο εστιάζεις σε θέματα της καθημερινότητάς σου. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός  σε ζητήματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση της ζωής σου.

Στα θετικά: Μια κάποια σταθερότητα αρχίζεις να έχεις στα ερωτικά σου και κάπως ηρεμείς.

Στα αρνητικά: Ακούς παραπλανητικές υποσχέσεις ή έχεις προσδοκίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, το Σάββατο με τη Σελήνη στον Ταύρο σε θετική όψη με τον Κρόνο φέρνει μια σταθερή και πρακτική ενέργεια στις επικοινωνίες σου. Eπιπλέον, οι δύσκολες όψεις της ημέρας σε ωθούν να πεις αθώα ψεματάκια ή να ακούσεις πληροφορίες που δεν αληθεύουν.

Advertisement

Στα θετικά: Θα καταφέρεις να αποφύγεις τυχόν παγίδες στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Θα ακούσεις πληροφορίες που δεν αληθεύουν.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο