Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

MEDIA

Νεράιδες και παλικάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια: Τουρίστες γύριζαν ερωτική ταινία σε σπήλαιο της Κρήτης

Published

on

pexels edwardeyer 1001445 620x350.jpg

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην ανατολική Κρήτη, καθώς ο φετινός τουρισμός δεν ήταν αυτός που περίμεναν. Όπως γράφει το cretalive.gr, μια ομάδα τουριστών άρχισε να γυρίζει ταινία πορνό σε σπήλαιο της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι σε χωριό της ανατολικής Κρήτης βγάζουν αφρούς από θυμό και οργή γιατί λέει σε ξακουστό σπήλαιο της περιοχής τους, ξένοι έκαναν μεταμεσονύκτια γυρίσματα ταινίας πορνό. Μάλιστα, κάποιοι ντόπιοι πήγαν να δουν τι συμβαίνει, καθώς έβλεπαν προβολείς και άκουγαν φωνές μέσα στη νύχτα και και βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα δεν ξέρουμε, αλλά βάζουμε στοίχημα ότι οι επίδοξοι πορνοστάρ δεν πρέπει να είχαν πάρει τις απαραίτητες άδειες από τις Αρχές.

Πάντως, το πορνό δεν είναι κάτι άγνωστο στο νησί. Σε έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η Google για λογαριασμό γνωστής ελληνικής εταιρείας της βιομηχανίας ενηλίκων πριν από μερικούς μήνες, η Κρήτη κρατούσε «περήφανα» τη δεύτερη θέση στην κατανάλωση πορνό τύπου «doggy style» στην Ελλάδα.

Βέβαια, δεν πρέπει να πέφτουμε και από τα σύννεφα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι το φθινόπωρο του 2022 κάποιοι κατάφεραν και γύρισαν μια ταινία ερωτικού περιεχομένου μέσα στο σημείο εναπόθεσης παροπλισμένων συρμών ΗΣΑΠ στην Ομόνοια. Μάλιστα, το crew και οι πρωταγωνιστές δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν ακόμα και στις ράγες, προκειμένου να κάνουν τα γυρίσματά τους.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο