Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Κέιτι Πέρι: Η τετράχρονη κόρη της κάνει το μουσικό της ντεμπούτο στο νέο τραγούδι «Wonder»

Published

on

PERRY.jpg

Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, 39 ετών, κυκλοφόρησε το έβδομο άλμπουμ της «143». Στο τελευταίο κομμάτι του άλμπουμ, το «Wonder», η κόρη της Πέρι, Ντέιζι Ντόουβ, τεσσάρων ετών, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ, τραγουδάει αξιολάτρευτα μαζί με τη μαμά της στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια του «Firework» αποκάλυψε ότι ο γιος του Μπλουμ, ο 13χρονος Φλιν, τον οποίο έχει αποκτήσει μαζί με την Μιράντα Κερ, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει την Πέρι να δημιουργήσει τη μουσική της

Το τραγούδι ξεκινάει με τη φωνή της Ντέιζι, που τραγουδάει: «Μια μέρα, όταν θα είμαστε μεγαλύτεροι / θα κοιτάμε ακόμα ψηλά με έκπληξη;».

Η Ντέιζι επιστρέφει για να κλείσει το τραγούδι με: «Μια μέρα, όταν θα είμαστε μεγαλύτεροι / Θα κοιτάμε ακόμα ψηλά με έκπληξη; / Κάποια μέρα, όταν θα είμαστε σοφότεροι / Θα έχουν οι καρδιές μας ακόμα αυτή τη φλόγα;»

«Ναι, αυτό είναι καλό»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια του «Firework» αποκάλυψε ότι ο γιος του Μπλουμ, ο 13χρονος Φλιν, τον οποίο έχει αποκτήσει μαζί με την Μιράντα Κερ, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει την Πέρι να δημιουργήσει τη μουσική της.

Advertisement

«Θα παίξω πράγματα στον γιο του Ορλάντο, που είναι 13 ετών, και έχει πολύ καλό αυτί», μοιράστηκε η Πέρι. «Είναι ίσως ο καλύτερος άνθρωπος από όλη την οικογένειά μου».

«Του άρεσε το ‘Never Really Over’», θυμήθηκε για το τραγούδι του 2019. «Του το έβαλα [να το ακούσει] πριν βγει και του έλεγα: “Τι λες;”. Και μου είπε: ‘Ναι, αυτό είναι καλό’. Έχει καλό γούστο. Λατρεύει αυτό το τραγούδι που λέγεται ‘All the Love’, το οποίο είναι στο 143. Και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που έγραψα».

*Με πληροφορίες από: People

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο