Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Ηγεσία ενωτική, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης» – Νέα σποτ από τον Γερουλάνο

Published

on

6284040 620x350.jpg

Τρία νέα σποτ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτή Α’ Αθηνών, Παύλος Γερουλάνος, στο πλαίσιο της εκλογικής του καμπάνιας.

Μετά τη διαδικτυακή εκδήλωση για τις θέσεις του για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα ανοικτό και κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου, μετά την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου «Αναγέννηση για την Πατρίδα» στη Θεσσαλονίκη, ο Παύλος Γερουλάνος, στη νέα φάση της καμπάνιας του, περιγράφει την ηγεσία που εγγυάται ο ίδιος αν εκλεγεί.

«Νέα ηγεσία που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης»

Η καμπάνια έρχεται να αποτυπώσει το μήνυμα από την ομιλία του Παύλου Γερουλάνου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πριν λίγες μέρες, πως εγγυάται μία «νέα ηγεσία που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης».

Με γενικό τίτλο «Στη Βουλή», τα τρία σποτ αναδεικνύουν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «τόσο τις μάχες που έδωσε ο Παύλος Γερουλάνος και όλο το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τον τελευταίο χρόνο, όσο και τη σημασία του να είναι παρούσα η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Βουλή και να μπορεί να σταθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Τα σποτ τιτλοφορούνται «Στη Βουλή, θα νικήσουμε την αλαζονεία», «Στη Βουλή, θα υπερασπιστούμε τον πολίτη», «Στη Βουλή, θα δείξουμε ποιοι είμαστε».

Advertisement

Δείτε τα σποτ του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο