Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

MEDIA

«Με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα»: Η όμορφη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον γιο της

Published

on

menegaki 620x350.jpg

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε επιστρέψει στη βάση μας και οι καλοκαιρινές διακοπές να μοιάζουν κάτι μακρινό, ωστόσο κάποιοι λογαριασμοί στα social media μας «επιστρέφουν» στις παραλίες. Όπως αυτός της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με δύο φωτογραφίες που τη δείχνουν αγκαλιά με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο σε μια παραλία της Ελλάδας.

«Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα!» έγραψε στη λεζάντα, δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι για τον 21χρονο γιο που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Αν και η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργεί στα social media, δεν ποστάρει πολύ συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της. Ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, θέλοντας να δείξει στους 1,3 εκατομμύρια followers την αγάπη της για τον Άγγελο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει αυτή τη σεζόν να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες είχε «ανεβάσει» στο Instagram μια φωτογραφία της, που την είχε βγάλει η κόρη της Μαρίνα.

«Τελικά αντί για διάβασμα στήθηκα για φωτογράφιση! Έχει ταλέντο η Μαρινα μας! Καλή Κυριακή!» είχε γράψει τότε η Ελένη Μενεγάκη για την 9χρονη κόρη που έχει αποκτήσει με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Advertisement



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο