Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση υπέβαλε η Έλενα Ακρίτα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

6305999 620x350.jpg

Την παραίτησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε η Έλενα Ακρίτα μετά τον σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις για την ανάρτηση που πραγματοποίησε με θέα την πισίνα της αλλά και τη δικαιολόγησή της με τσιτάτο που απέδωσε εσφαλμένα στον… Βλάντιμιρ Λένιν.

Η παραίτηση της Έλενας Ακρίτα πραγματοποιήθηκε με σχετική επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκο Παππά. Η βουλεύτρια Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε την έδρα της στη διάθεση του κόμματος, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Νίκος Παππάς δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή. Έτσι προχωρώ στη ζωή Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση παραίτησης της Έλενας Ακρίτα χειρίστηκε ο ίδιος ο Νίκος Παππάς, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συνεννοήσεις με προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Advertisement

Τι προηγήθηκε

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την πέμπτη θέση που καταγράφηκε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε χθεσινή δημοσκόπηση με μια ανάρτηση που προκάλεσε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, στο Χ και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλά και διαφορετικά. κυρίως για τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όπου φαινόταν η πισίνα του σπιτιού της, καθώς και για τη φράση «ο γιος της πλύστρας».

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι: «Τώρα στο Open, ο ΣΥΡΙΖΑ πέμπτος. Καλά το πάμε, ο κόσμος μάς αποθεώνει, συνεχίζουμε με μπρίο το ίδιο βιολί. Προσφυγή στις κάλπες χτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε στα σχόλια πως «και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Η ανάρτηση στο Facebook:

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο