Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται – Δείτε τι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

Photo 20 9 24 11 43 47 620x350.jpg

«Μαζί όχι μόνον θα προχωρήσουμε μπροστά, μαζί θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου στη Ναύπακτο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως όταν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «μέσα κι έξω από τη Βουλή, είχε τέτοιες επιτυχίες, φανταστείτε τι μπορούμε να πετύχουμε τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί με όσους παλαιούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας έρχονται συνεχώς δίπλα μας».

«Ζητώ στις 6 Οκτωβρίου να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης»

Συνέχισε λέγοντας πως «ποιος φανταζόταν ότι μέσα στη Βουλή, θα γινόταν κάτι πρωτάκουστο στα 50 χρόνια μεταπολίτευσης; Το τρίτο κόμμα να κάνει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, να ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα και το μέσα σε ένα βράδυ να παραιτείται το μισό Μέγαρο Μαξίμου. Πότε ξανάγινε; Πότε ξανάγινε το τρίτο κόμμα να έχει τέτοια δύναμη στην αυτοδιοίκηση; Πότε ξανάγινε σε δυόμισι χρόνια σε όλες τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ να είναι στο 16%;».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισήμανε πως «ο κόσμος κατάλαβε -και στις ευρωεκλογές- ότι εμείς ερχόμαστε, ενώ κάποιοι γκρεμίζονται και θα είναι γρηγορότερη η άνοδος αν μείνουμε ενωμένοι, δυνατοί. Εγώ είμαι πάντα εδώ, να δίνω αγώνα μαζί με όλους εσάς. Ενωμένοι, δυνατοί. Μαζί ακόμα πιο ψηλά, μαζί ακόμα πιο δυνατά, να είναι πράσινη όχι μόνο η Κρήτη, αλλά όλη η Ελλάδα».

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ναύπακτο

Advertisement

«Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται»

Τόνισε επίσης ότι «επειδή μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται, για όσους δίνουν εύκολες υποσχέσεις, ας δουν τα μέλη και οι φίλοι μας τι έγινε πριν έναν χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, που μέσα στην απογοήτευσή τους και την εκλογική κατάρρευση από το 32% στο 18% , άκουσαν τις υποσχέσεις ότι ήρθε κάποιος που θα τους κάνει κυβέρνηση και θα νικήσει τον Μητσοτάκη. Και σήμερα διαλύονται».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στηλίτευσε τον τρόπο και το μοντέλο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως «θέλουν κλειστά συστήματα, μη υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον. Έχω τη διάθεση και τους βαθμούς ελευθερίας να συγκρουστώ με όλα αυτά τα συστήματα, γιατί είμαι ένας από εσάς. Δεν επένδυσα ποτέ ούτε στα μίντια ούτε στην ολιγαρχία, αλλά στον απλό κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Δύναμή μου είναι τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Και ζητώ στις 6 Οκτωβρίου να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης. Γιατί σε δυόμισι χρόνια πετύχαμε πολλά. Καταφέραμε από κόμμα «συμπλήρωμα» –όπως μας αντιμετώπιζαν-, να μπούμε στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων».

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «δεν μπορεί σήμερα μετά την οικονομική περιπέτεια των μνημονίων, ο λαός μας να βιώνει νέες ανισότητες» και κάλεσε την κυβέρνηση να ανακοινώσει ποια ήταν τα κέρδη των ολιγοπωλίων τα τελευταία χρόνια, πόσοι έλεγχοι έγιναν και ποια πρόστιμα εισπράχθηκαν

«Για να καταλάβει ο λαός τι έφυγε από την τσέπη του. Θα σας φέρω το πιο εμβληματικό παράδειγμα: στα 5 δισεκατομμύρια υπολογίζονται στην τριετία τα κέρδη των τραπεζών από τις χρεώσεις, ωστόσο το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε ήταν μόλις 41 εκατομμύρια ευρώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο