Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμεών Κεδίκογλου: Ο Κασσελάκης δεν ήταν ο Μεσσίας – Εκ των πραγμάτων συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

Published

on

kasselakis kedikoglou karameros e1723485943281 620x350.jpg

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο Μεσσίας που ήθελε ο κόσμος, επισήμανε ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Συμεών Κεδίκογλου.

Ο Συμεών Κεδίκογλου υπογράμμισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, πως «οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε πως πάνω στην απελπισία τους είδαν ένα νέο πρόσωπο και ήταν στο στιλ πάμε και όπου βγει. Η ζωή αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν Μεσσίες. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με μία αυτοπεποίθηση στα όρια του θράσους».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ένα υπερεγώ που νομίζει ότι τα ξέρει όλα»

Όσον αφορά τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές υπογράμμισε πως πρέπει «να μην ευτελιστεί η διαδικασία από προσωπικές κόντρες, αλλά να κοιτάξουμε το πολιτικό διακύβευμα».

Στη συνέχεια ο βουλευτής Εύβοιας τόνισε πως η κατηγορία περί κουκουλοφόρων είναι βαριές για τον χώρο της Αριστεράς.

«Σε ανθρώπους που έχασαν τους γονείς του από κουκουλοφόρους στην Κατοχή, να λες σε στελέχη της Αριστεράς ότι «φοράτε κουκούλες», δείχνουν μία απέραντη ιστορική άγνοια που δεν συγχωρείται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Advertisement

«Βλέπω σαν μία ανάγκη εκ των πραγμάτων τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ»

Χωρίς προϋποθέσεις και με 30 υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα τεθούν οι υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τον Συμεών Κεδίκογλου να τονίζει, βάλλοντας κατά του Στέφανου Κασσελάκη, πως «καλώς δεν μπήκαν φωτογραφικές διατάξεις, γιατί θα υπήρχε κλίμα θυματοποίησης, ότι τον υπονομεύουμε. Έχει ένα υπερεγώ που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, αλλά χρειάζεται συλλογικότητα».

Συνέχισε λέγοντας πως «φοβάμαι κάτι παραπάνω από διάσπαση. Φοβάμαι μία ρευστοποίηση, μία απογοήτευση του κόσμου, που ήδη υπάρχει. Υπάρχει μία κρίση στον χώρο και πρέπει να το δούμε για την επόμενη ημέρα».

Όσον αφορά ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστήριξε πως βλέπει σαν μία ανάγκη εκ των πραγμάτων τη συνεργασία. «Κάποια στιγμή θα έρθει η ανάγκη, που όποιος προσπαθήσεις να το εμποδίσει, η ανάγκη του κόσμου θα το υπερβεί», πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης υποτιμούσε συστηματικά την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως «θα μπορούσε να παίξει θετικό ρόλο στον μεγάλο χώρο της Κεντροαριστεράς, αυτό είναι δική μου εκτίμηση. Σήμερα ο ίδιος απέχει και καλό θα ήταν να μην τον εμπλέκουμε, παραμέρισε αξιοπρεπώς».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο