Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση «για τον γιο της πλύστρας» και οι αντιδράσεις

Published

on

akrita 620x350.jpg

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να σχολιάσει την πέμπτη θέση που κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση με μια ανάρτηση που προκάλεσε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις στα social media.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε νέα ανάρτηση μετά από αυτή που έκανε την Πέμπτη

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, αλλά και στο Χ ήταν πολλά και διαφορετικά: κυρίως για τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όπου φαινόταν η πισίνα του σπιτιού της, καθώς και για τη φράση «ο γιος της πλύστρας».

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι: «Τώρα στο Open, ο ΣΥΡΙΖΑ πέμπτος. Καλά το πάμε, ο κόσμος μάς αποθεώνει, συνεχίζουμε με μπρίο το ίδιο βιολί.

Προσφυγή στις κάλπες χτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε στα σχόλια: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Advertisement

Η ανάρτηση στο Facebook

Οι αντιδράσεις μετά την ανάρτηση

Όπως προαναφέρθηκε οι αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα ήταν ποικίλες, από ανώνυμους και επώνυμους λογαριασμούς, ειδικά στο Χ.

Δείτε ενδεικτικά:

Η διόρθωση

Το πρωί της Παρασκευής η Έλενα Ακρίτα επανήλθε στο θέμα, σημειώνοντας σε διορθωτική ανάρτηση ότι: «Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση ‘μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι’ αποδίδεται εσφαλμένα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει. Ειλικρινά λυπάμαι».

Advertisement

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της όταν της έγραψαν: «Το να αποδιδούμε στον Λένιν τη συγκεκριμένη φράση δεν είναι το μόνο λάθος. Λάθος είναι η φράση από μόνη της», η ίδια απάντησε: «Δεν διαφωνώ και όφειλα να το αξιολογήσω».

Δείτε τη διορθωτική ανάρτηση και τα σχόλια που την ακολουθούν:



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο