Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Youtubers εντόπισαν το πτώμα καταζητούμενου σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι τους

Published

on

FotoJet 2024 09 20T075757.332 620x350.jpg

Ένα πτώμα που πιστεύεται ότι ανήκει σε άνδρα που πυροβόλησε και τραυμάτισε πέντε άτομα σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το μήνα βρέθηκε την Τετάρτη από ένα ζευγάρι που «κυνηγούσε επικηρυγμένους» κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο YouTube, ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία.

Οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα «φθαρμένα» λείψανα ανήκουν στον φερόμενο ως δράστη Τζόζεφ Κάουτς, 32 ετών, με βάση τα ρούχα που βρέθηκαν στο πτώμα και ταιριάζουν με την περιγραφή του υπόπτου.

Η σορός μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή για να γίνει επίσημη ταυτοποίηση, καθώς και για να καθοριστεί η αιτία θανάτου.

Ο φερόμενος ως δράστης Τζόζεφ Κάουτς

Αξιωματικοί από πολλές υπηρεσίες αναζητούσαν τον «οπλισμένο και επικίνδυνο» άνδρα επί μιάμιση εβδομάδα μετά τους πυροβολισμούς της 7ης Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο 75 κοντά και είχαν χτενίσει 28.000 στρέμματα πυκνού δάσους στον Εθνικό Δρυμό Ντάνιελ Μπουν, αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Advertisement

Η ανταμοιβή

Το ζευγάρι που βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό «Hatfield McCoy Museum Adventures» στο YouTube πιστώθηκε από την πολιτειακή αστυνομία του Κεντάκι για την ανακάλυψη και θα λάβει 15.000 δολάρια από τους Crimestoppers της κομητείας Laurel και 10.000 δολάρια από έναν ιδιώτη δωρητή, ανέφερε τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός.

Οι YouTubers και αυτοαποκαλούμενοι «κυνηγοί επικηρυγμένων», Fred και Sheila McCoy, έκαναν livestreaming την αναζήτησή τους για τον Κάουτς μέσα σε πυκνό δάσος όταν έκαναν τη συγκλονιστική ανακάλυψη στην κάμερα.

«Εδώ είναι!»

Το βίντεο δείχνει το ζευγάρι να κοιτάει τους αετούς που κάνουν κύκλους πάνω από το κεφάλι τους και στη συνέχεια εντοπίζουν μια δυσάρεστη οσμή, όταν ξαφνικά ο Fred φωνάζει.

«Ω! Τον βρήκα!» φώναξε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά και τους είχαν καλέσει. «Εδώ είναι!»

Στη συνέχεια, η κάμερα ζουμάρει στα λείψανα που βρίσκονται μέσα στο χώμα, με τα πόδια ωστόσο να διακρίνονται καθαρά.

Advertisement

«Ω, αηδία!» αναφωνεί η Sheila, η οποία βιντεοσκοπεί.

Δείτε το βίντεο:

Αξιωματικοί εκτός κάμερας ακούγονται να φωνάζουν «Όχι φωτογραφίες!», καθώς ο Fred φαίνεται να τραβάει μια φωτογραφία του πτώματος με το τηλέφωνό του πριν τελειώσει η ζωντανή μετάδοση.

Οι ερευνητές εξακολουθούν να αναζητούν το κίνητρο για τους μαζικούς πυροβολισμούς του Κάουτς. Πιστεύουν ότι σχεδίασε την επίθεση εκ των προτέρων, αλλά διάλεξε τους στόχους του τυχαία.

Advertisement

Γείτονες του δράστη είπαν ότι τους είχε απειλήσει με τουφέκι και ότι δεν ήταν ψυχικά καλά πριν από τους πυροβολισμούς. Τα τρία σκυλιά ενός γείτονα βρέθηκαν νεκρά, αφού είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Κάουτς επειδή πέταξε μια πέτρα σε ένα από τα κατοικίδια.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο