Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Ζωολογικός κήπος στην Κίνα παρουσίαζε βαμμένα σκυλιά ως… πάντα – Οργισμένοι οι επισκέπτες

Published

on

1 80 620x350.jpg

Οι επισκέπτες ζωολογικού κήπου στην Κίνα έχουν εξοργιστεί μετά την ανακάλυψη ότι τα αξιολάτρευτα πάντα που περιτριγύριζαν ήταν απλώς ζωγραφισμένα σκυλιά.

Οι εξαπατημένοι επισκέπτες ισχυρίστηκαν ότι συνειδητοποίησαν την απάτη στο ζωολογικό κήπο Shanwei μόνο όταν ένα από τα φαινομενικά πάντα άρχισε να λαχανιάζει και να γαβγίζει, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το βίντεο που τράβηξε ένας επισκέπτης έδειξε ένα από τα όχι και τόσο διακριτικά μεταμφιεσμένα σκυλιά να προσπαθεί να πάρει ανάσα, ενώ ήταν ξαπλωμένο σε έναν βράχο μέσα σε μια περιφραγμένη περιοχή.

Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ένα δεύτερο σκυλί, με μακριά, στριφογυριστή ουρά. Ο ζωολογικός κήπος αρχικά ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ένα είδος «σκυλιού πάντα». Αργότερα όμως, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε βάψει δύο σκυλιά ράτσας chow chow, τα οποία είναι αρκετά δημοφιλή στη βόρεια Κίνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Οι επισκέπτες απαίτησαν τα χρήματά τους πίσω μετά την αποκάλυψη της απάτης.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ζωολογικός κήπος στην Κίνα προσπαθεί να εξαπατήσει το κοινό του. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί, τον Μάιο, στον ζωολογικό κήπο Taizhou στην επαρχία Jiangsu.

Εκεί οι υπεύθυνοι δεν αρκέστηκαν στη μεταμφίεση μόνο δύο chow chow, αλλά πολύ περισσότερων. Όταν τους ρώτησαν γιατί το έκαναν αυτό, απάντησαν πως δεν υπήρχαν αρκετά πάντα.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο