Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Roberto Cavalli: Τα supermodels ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πασαρέλα

Published

on

superrr.jpg

Χθες το βράδυ, ο ιταλικός γίγαντας της μόδας Roberto Cavalli παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μετά τον θάνατο του αείμνηστου, σπουδαίου σχεδιαστή νωρίτερα φέτος. Με μια επίδειξη 62 look, ο creative director Fausto Puglisi τίμησε τον Cavalli με μια αναδρομή στο παρελθόν, αποτίοντας φόρο τιμής στα signature prints του ιδρυτή και σχεδιαστή αλλά και σε αξέχαστες στιγμές του κόκκινου χαλιού.

Το συγκινητικό φινάλε

Επιστρατεύοντας κορυφαία supermodels – Mariacarla Boscono, Joan Smalls, Eva Herzigová, Karen Elson, Alek Wek, Isabeli Fontana και Natasha Poly – κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη μεγάλη στιγμή των μοντέλων του Μιλάνου για τη σεζόν – οι μούσες εμφανίστηκαν μαζί για το φινάλε-.

Καθώς μια παλιά ηχογράφηση του ίδιου του Cavalli έπαιζε από τα ηχεία (υπενθυμίζοντας στο πλήθος ότι «ήταν το πάρτι»), τα μοντέλα βγήκαν με χρυσά και λευκά, προτού περάσουν σε γήινους τόνους και τελικά στο ζωντανό partywear για το οποίο ήταν γνωστός ο Cavalli.

Μετά τα εντυπωσιακά halter neck και τα ocean-prints, η Mariacarla Boscono περπάτησε στην πασαρέλα με cocktail dress. Μετά από αυτήν ακολούθησε η Alek Wek, η οποία φορούσε με υπερηφάνεια μια αναδημιουργία του outfit της Christina Aguilera για τα MTV VMAs του 2003.

Σε άλλα σημεία, εμφανίστηκαν περισσότερες αναδρομές στο κόκκινο χαλί της δεκαετίας του ’00: μια σειρά από supermodels που φορούσαν σλιπ με animal print έφεραν μνήμες από την εμφάνιση της Aaliyah στα VMA του 2001.

Η Eva Herzigová έκλεισε το σόου με ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα, πριν τα μοντέλα ενωθούν όλα μαζί για το συγκινητικό φινάλε.

Advertisement

*Με πληροφορίες από: Dazed | Φωτογραφία: Screenshot από βίντεο στο Instagram



Περισσότερα Εδω

Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο