Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

LIFESTYLE

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Κάποιες φορές μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα, αλλά δεν είναι το ζητούμενο»

Published

on

ΜΙΧΧ 620x350.jpg

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, «Ταμπού», η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno και μίλησε για τον ρόλο της στη νέα πρόταση μυθοπλασίας της Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου.

«Είναι ένας ρόλος που μπορώ να τον καταλάβω ολοκληρωτικά και είμαι κι εγώ πολύ έτοιμη να το απολαύσω. Απλά πριν ήταν πιο μπερδεμένο, ενώ τώρα, έχοντας κάνει θέατρο και κάποιες ταινίες, τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι και τι ακριβώς συμβαίνει» είπε πριν καθίσει στον καναπέ της εκπομπής παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Φαίη Σκορδά.

Παρότι η Χρύσα Μιχαλοπούλου ξεκίνησε πολύ μικρή να ασχολείται με την υποκριτική, δεν ήταν αυτή η πρώτη της επολιγή. «Εγώ έλεγα κάτι τρέλες… Μυστικός πράκτορας, διπλωμάτης, που είναι λίγο ουτοπικά. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα» είπε για τα όνειρα που έκανε όταν ήταν παιδί.

«Ο Λεωνίδας είναι ένας υπέροχος μπαμπάς»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια με άλλα τρία αδέρφια, μια συνθήκη που της χάρισε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια και ως ένα βαθμό την οδήγησε κι εκείνη σε τόσο νεαρή ηλικία στη μητρότητα.

«Δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου που να γίνανε μαμάδες και να το μοιραζόμαστε αυτό όλο. Είναι λογικό οι γυναίκες να κάνουν οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία. Επίσης ποτέ δεν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός, εγώ αυτό έχω καταλάβει. Είτε είσαι 20, είτε είσαι 30…» σημείωσε για το γεγονός πως έγινε μητέρα στα 24.

Advertisement

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ταμπού» σημείωσε: «Κάποιες φορές μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα, αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά και να το ευχαριστιέμαι».

Υπήρξαν άλλωστε και στιγμές που η έκθεση την πίεσε. «Ζορίστηκα όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες όταν ήμουν έγκυος. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και την φύλαξα όσο καλύτερα μπορούσα. Δεν πίστευα ότι θα το κάνει κάποιος» σημείωσε.
Αναφερόμενη στον πατέρα του γιου της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είπε πως «είναι υπέροχος μπαμπάς, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος γενικά, οπότε ότι και να έκανε, θα το έκανε καλά».

Σε ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα στοιχεία που θέλει να πάρει ο γιος της από τους γονείς του τόνισε: «Δεν θέλω να πάρει την αναβλητικότητα και των δύο σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Θέλω να πάρει όμως τις αρχές μας, αυτό προσπαθούμε και οι δύο από κοινού. Υπάρχει μια προσπάθεια συνεχής να είναι ωραίος τύπος».

Ο μεγάλος έρωτας του «Ταμπού»

Στη συνέχεια η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε περισσότερα για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGΑ.

Advertisement

«Ο πρώτος έρωτας είναι ο Γαβριήλ, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο δεύτερος είναι ο Νεκτάριος, ο Νικόλας Μακρής. Γίνονται τα πράγματα πολύ γρήγορα στη σειρά, θα βρεθούμε και σε καταστάσεις που δεν είναι ωραίες, αλλά η αγάπη ποτέ δεν φεύγει» είπε με κάπως αινιγματικό τρόπο η ηθοποιός.

Η ίδια αναφέρθηκε στο μεγάλο καστ του Ταμπού που αποτελείται από πληθώρα αναγνωρισμένων και νεότερων ηθοποιών.

«Είναι όλοι ένας κι ένας. Για εμένα το καστ είναι εξαιρετικό, δεν έχω ξαναβρεθεί σε ωραιότερο καστ», είπε. Όπως άλλωστε τόνισε, εκείνο που την κέρδισε στη νέα δουλειά είναι «το οικογενειακό κλίμα. Πηγαίνεις σε ένα γύρισμα και ξέρεις ότι θα σε προσέξουν».

Η σειρά «Ταμπού κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
BANNER ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ver1 01
BANNER 300X250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement sogabros
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο